Home Konfirmationsfest Hvorfor booke en dygtig fotograf til konfirmationen?

Hvorfor booke en dygtig fotograf til konfirmationen?

by Konfirmationsportalen
Fotograf til konfirmation

Står I og overvejer om I skal have en fotograf med til jeres kommende konfirmation, så er her nogle af de grunde I kan overveje.
Der er nemlig både fordele og måske også et par ulemper ved at have en fotograf med til konfirmationen og dem skal man alle have med i sine betragtninger. Fotografen er nok ikke noget af det første, som man begynder at planlægge, når man skal have styr på alt til den store dag, men det er uden tvivl noget, men man kan risikere at fortryde, hvis ikke man en med til dagen.

Det hjælper med at huske dagen
Dette er den store fordel ved at have en fotograf med: fotografen kan skyde en masse gode billeder igennem dagen og på den måde sikre at alle aspekter bliver husket endnu bedre. Alt afhængigt af, hvor lang tid man har fotografen med til festen så vil denne kunne tage billeder fra disse øjeblikke:

  • Når konfirmanden er i kirken
  • Når konfirmanden skal åbne sine gaver
  • Når, der er indslag med fotografen i centrum
  • Når konfirmanden holder tale

Dette er blot nogle af de øjeblikke hvor fotografen kan være til stede og få en masse gode billeder.

Det indfanger de magiske øjeblikke
Dette går i forlængelse af sidste punkt, men til den store dag vil der være en masse øjeblikke med smil og en masse grin. Hvis man får fanget disse i den bedste kvalitet, så har man altid noget at huske tilbage på med glæde.

Det er fleksibelt
Det er fleksibelt at have en fotograf med til festen. De fleste vil gå rundt mellem gæsterne ubemærket, og vil derfor ikke forstyrre slagets gang så at sige. Det kan altid aftales hvordan det skal forløbe, og derfor kan mange fotografer altså evt. stå ude bagved og vente indtil der opstår nogle begivenheder, der skal tages billeder af.

Det kan bruges som en ekstra bonus konfirmationsgave
Dette er en rigtig god ide at benytte sig af. Når dagen er over, så er der helt sikkert blevet taget en masse dejlige og mindeværdige billeder. Normalt vil man bare have disse til at ligge på computeren og så vil de ofte gå i glemmebogen.

Dette kan man komme udover ved at få trykt en fysisk bog med alle de bedste billeder i. Samtidig kan man vedhæfte en lille tekst ved hvert et billede, så man lettere kan huske, hvad der skete lige præcis her.

I kan finde en fotograf her.

Related Articles