Home Inspirationsartikler Sådan finder du den perfekte konfirmationskjole eller – outfit

Sådan finder du den perfekte konfirmationskjole eller – outfit

by Konfirmationsportalen
Miabella konfirmationskjole

1. Føl dig tilpas
Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i dit konfirmationsoutfit. Det skal være behageligt og rart at have på og du skal føle, at du er dig selv. Du skal kunne bevæge dig i kjolen eller dit outfit og det ville være træls, hvis du hele dagen og aftenen skal gå og rette på tøjet.

2. Gå efter hvad DU vil have
Selv om man nemt kan føle, man skal hoppe med på trenden eller den stil, de andre piger fra klassen vælger, er det vigtigt, at du vælger den kjole eller det outfit, du ønsker. Kig en masse kataloger, blade eller hjemmesider igennem og led efter den kjole eller det outfit, som passer til dig og den du er. Du kan bl.a. se et udvalg af helt nye kjoler med fokus på tidens trend på WhiteAndMore.dk og blive inspireret.

3. Lav research
Det kan godt være, du bliver forelsket i den første kjole du ser, men vent lige… Den første er ikke altid den bedste, og du skal nødig fortryde din kjole eller dit outfit på denne store dag, hvor du er i centrum. Lav research!! Find inspiration i kataloger, på Instagram eller på nettet. Find ud af hvad du gerne vil have og ret din søgning mod det.

4. Fokus på detaljerne
Selv om det er kjolen, der er i fokus, er et også vigtigt at huske de små detaljer, som lige giver dig lidt ekstra shine. Det er vigtigt, at du finder undertøj, som er behageligt og ikke kan ses gennem kjolen. Vælg sko som du kan have på og danse samt give den gas i en hel dag. Vælg nogle smykker i din ånd, som viser, at du er dig. Hvis du er til store bling-bling smykker – put it on. Prøv gerne hele outfittet sammen inden du beslutter dig.

5. Tag dig tid
Start i god tid. Det er vigtigt, at du ikke stresser over købet af din konfirmationskjole. Det skal være en god oplevelse og du skal være 100% sikker på, at du vælger den helt rigtig kjole. Oplevelsen skal være god. Planlæg en eller flere hyggelige shopping dage med din mor eller veninder, hvor I tager det i et stille og roligt tempo, indtil du føler, du har fundet den helt rigtige konfirmationskjole.

Vi håber vi med denne guide har hjulpet dig lidt på vej.

GOD FORNØJELSE

Related Articles