Home Inspirationsartikler Personlige konfirmationsgaver

Personlige konfirmationsgaver

by Konfirmationsportalen

Konfirmationstiden er ved at være over os, hvilket er noget, der betyder mange ting. Først og fremmest at de små, er ved at blive store og pludselig skal træde ind i de voksnes rækker. Dette gøres som altid med stil. Først og fremmest i kirken og efterfølgende til den store konfirmationsfest, som er en af de største dage i hans eller hendes liv.

Til konfirmationsfesten er det normalt at give en eller flere gaver til konfirmanden. De fleste giver bare pengegaver, eller noget meget specifikt, da de unge er bestemte og som ofte ved, hvad de ønsker sig. Det betyder også, at de godt kan være svært at finde på personlige konfirmationsgaver da det ofte er svært at vide, hvad en konfirmand rent faktisk ønsker sig.

Hvis din søn eller datter skal konfirmeres, eller hvis du er blevet inviteret til et familiemedlems konfirmation og ikke aner hvad du skal give i gave, så kan du herunder finde lidt inspiration til de personlige konfirmationsgaver:

3D lampe med træfod

En smuk gave, der vil sprede glæde og se flot ud på konfirmandens værelse, vil være en 3D lampe med træfod. Det er en flot og unik gave, hvor der vil være tilføjet et personligt billede af konfirmanden. Du kan eventuelt tilføje et billede fra da han eller hun var lille, eller måske et sødt billede af konfirmanden og hele familien. Lampen vil lyse op og være et evigt minde fra konfirmationen.

Personlig sparebøsse

De kære konfirmander får altid rigtig mange pengegaver til deres konfirmation. Pengene skal opbevares et eller andet sted. Hvilket bedre sted er der at opbevare “cool cash” end i en sparebøsse? Du kan eventuelt også fylde den op med mønter, eller nogle sedler i sjove former og overraske konfirmanden med en pengegave i en sparebøsse.

Graveret ølglas

Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste konfirmander, drikker deres første øl, mokai, cider eller andre bobler med alkohol til deres konfirmation og for mange familier er det endda en tradition at skåle dem ind i de voksnes rækker! Med et graveret ølglas, champagneglas, vinglas eller andet glas, vil det blive til en sjov og personlig oplevelse for konfirmanden. Det fedeste ved personlige glas, er at de kan gemmes og bruges i fremtiden. Desuden vil de også kunne stå på en hylde som et minde om den store dag.

Gæstegaver til konfirmationen

Til en konfirmation, inviterer man ret ofte en hel masse mennesker. Det er en blanding af familiemedlemmer, venner og andre bekendte som kender konfirmanden. Hver en gæst der inviteres, betyder noget særligt for dig men også for konfirmanden. Derfor er det også vigtigt, at konfirmationen ikke bare går i glemmebogen.

En måde at skabe et evigt minde fra konfirmationen, er ved at få lavet noget personlige gæstegaver til konfirmationen. Måske spørger du, hvad en personlig gæstegave kunne være? Det kunne være en lille personlig gave som er personaliseret med et billede af konfirmanden hans eller hendes navn og datoen for konfirmationen. Man kunne endda slå to fluer med et smæk og lave en personlig gæstegave, der er praktisk. Overvej om om et personligt bogmærke ville være en god gave, måske et krus eller bare en lille sød nøglering.

Related Articles