Home Inspirationsartikler Fashion trends til konfirmationsoutfittet

Fashion trends til konfirmationsoutfittet

by Konfirmationsportalen
Nellie - Konfirmationekjole

Konfirmationen er en dag, som næsten alle unge ser frem til. En dag som er helt speciel, fordi man på denne dag og måske for første gang, er festens store midtpunkt. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at have den helt rigtige kjole eller outfit, så man virkelig kan shine, men samtidig være sig selv. Der findes utrolig mange kjoler at vælge imellem, og det kan være svært at beslutte sig for hvilken, der er den rigtige.

Vi vil med denne artikel forsøge at guide dig til, hvad der er konfirmationsmoden og måske hjælpe dig lidt på vej til hvilken kjole, der er den rigtige for dig.

Konfirmationsmoden kommer til at byde på en masse volumen, store flæser, kjoler i boheme stil og et nyt interessant materiale, som ofte ikke forbindes med konfirmationskjoler.

Boheme

Naja konfirmationskjole fra White And More

Naja konfirmationskjole fra White And More

Boheme trenden tager referencer fra det landlige og meget idylliske. Her ser man ofte de store flæser, lag-på-lag og smukke detaljerige blonder. Disse karakteristiske bohemetræk gør det nemt at style kjolen præcis efter den vibe, man ønsker og giver derfor muligheden for at være tro mod sin egen stil. Boheme kjolerne passer perfekt til de fleste anledninger og er derfor også ideelle til brug efter konfirmationen.

Volumen

Vi har allerede set volumenkjoler hitte, kjolerne kommer helt sikkert til at bære præg af dette. Volumen fylder både kjolernes krop og ærmer. Med disse store ærmer opnår man et elegant twist, og så er volumen ideelt til at fremhæve andre detaljer. Dette kunne fx være en flæse nederst på ærmet, som bliver fremhævet ved at indsætte et bånd, som strammes ind og dermed skaber ekstra meget fylde på ærmet.

Volumen er med til at skabe blikfang og gør samtidig, at kjolen er super behagelig at have på. Volumentrenden giver mulighed for at skabe forskellige looks ved at kombinere det med forskellige materialer. Man kan fx med et klassisk skjortemateriale opnå et crispy touch og ligeledes give endnu mere volumen til kjolen. Det lækre skjortemateriale er også med til at bryde et ellers meget rent udtryk med sin matte finish.

Asta konfirmationskjole fra White And More

Asta konfirmationskjole fra White And More

Flæser

Flæser har været på mode i flere år. Flæserne er perfekte, hvis man ønsker en kjole med et feminint udtryk.
De bliver ofte sammensat med andre trends som fx volumen. Ved at sætte flæser på en volumenkjole opnår man ekstra fylde og et lækkert look, da flæserne kan være med til at bryde et meget simpelt udtryk.

Elina konfirmationskjole fra White And More

Elina konfirmationskjole fra White And More

Længde

I det generelle modebillede ser vi, at kjolerne bliver længere og længere. De lange kjoler bliver ofte
pyntet med flæsesektioner, som giver en fed effekt og en ekstra detalje. Konfirmationsmoden trækker
mange referencer fra det generelle modebillede, og derfor vil vi komme til at se mere til de lange
kjoler.

Sandra konfirmationskjole fra White And More

Sandra konfirmationskjole fra White And More

Konfirmationskjolerne på billederne i artiklen kan købes hos WhiteAndMore.dk

Related Articles