Home Konfirmationstøj Konfirmationstøj 2020 – med et strejf af YouTube glamour

Konfirmationstøj 2020 – med et strejf af YouTube glamour

by Konfirmationsportalen
Lara konfirmationskjole fra White And More

Konfirmationsbrandet WhiteAndMore.dk har udviklet deres nye 2020 kollektion i samarbejde med den danske YouTube stjerne, Peddey.

Peddey blev selv konfirmeret i 2019 og havde mange overvejelser omkring hendes egen konfirmationskjole og look. Disse overvejelser har hun taget med ind i samarbejdet med White and More. I den nye kollektion findes således modelnavne som Esther- og Peddeykjoler, som begge er opkaldt efter henholdsvis hendes eget navn og hendes kendte YouTube navn.

Estherkjolen er inspireret af hendes egen konfirmationskjole, mens Peddeykjolen er den konfirmationskjole fra White and More kollektionen, som Peddey ville vælge, hvis hun skulle konfirmeres i 2020. – Med sine store, trendy flæser på skuldrene, lag-på-lag skørt og den smukke broderi anglaise metervare, repræsenterer kjolen nogle af de stærkeste trends, vi ser i modebilledet i øjeblikket.

NY FORTOLKNING AF CARLA – NEW CARLA

Èn af de mest populære styles fra White And More’s 2019 kollektion var Carla kjolen, med sine asymmetriske og feminine flæser og et elegant bindebånd i taljen. Stylen New Carla er en redefineret version af Carla kjolen, hvor der er tilføjet et ekstra touch af Boheme vibes gennem den smukke broderi anglaise metervare.

White And More’s designer spår, at broderi anglaise bliver et stort hit blandt konfirmanderne i 2020, og det er samtidig et perfekt valg, hvis man ønsker en kjole, som man kan tage på mere end én gang. Broderi anglaise materialet er nemlig perfekt at style om sommeren også! Ud over New Carla, har White And More også designet kjolen Lucinda i det smukke broderi anglaise.

Carla & New Carla konfirmationskjole fra White And Morer

Carla & New Carla konfirmationskjoler fra White And More

LARA – ”MAKE THEM STARE”

Er man mere typen, der gerne vil lave et tydeligt fashion statement og skille sig ud gennem sit kjolevalg og derigennem signalere stærk personlighed, så er konfirmationskjolen Lara fra White And More det oplagte valg. Lara er et voluminøst statement piece, der uden tvivl vil tiltrække opmærksomheden – at first sight!

Lara konfirmationskjole fra White And More

Lara konfirmationskjole fra White And More

BUKSEDRAGTER BLIVER MERE OG MERE POPULÆRE

Er man ikke lige kjoletypen, så er der masser af alternative muligheder i White And Mores kollektion, hvor både bukseoutfits og buksedragter bliver mere og mere populære blandt konfirmanderne.

Så hvis du er en sporty pige og har planlagt en masse aktiviteter på den store dag, men er bekymret for, hvordan du skal klare det i en konfirmationskjole, så er buksedragten din redning. I White And Mores ny kollektion til 2020 har man valgt at videreføre buksedragten Frederikke, som var en af bestsellerne fra 2019, men samtidig lanceret den nye buksedragt Andrea, som er designet i et lækkert miks af hæklede blonder kombineret med glat stof i al sin enkelhed.

Buksedragt - konfirmationstøj fra White And More

Andrea & Frederikke – buksedragter fra White And More

WhiteAndMore.dk er kendt for at designe konfirmationskjoler med et fashion twist, og samarbejdet med Youtube stjernen Peddey har gjort 2020 kollektionen stærkere end nogensinde.

Konfirmationskjolerne på billederne i artiklen kan købes hos WhiteAndMore.dk

Related Articles