Home Inspirationsartikler 7 konfirmations sko til drenge

7 konfirmations sko til drenge

by Konfirmationsportalen

I forhold til konfirmations sko til drenge, er der mange gode muligheder i forhold til hvilket fodtøj, man bør vælge. For at kunne vælge de rigtige konfirmations sko skal der være styr på resten af konfirmationstøjet. Skal konfirmanden have et jakkesæt på? Eller vælger han et mere afslappet outfit som eksempelvis chinos og skjorte med cardigan?

Til konfirmationen er det ofte vidt forskelligt, hvad folk vælger at tage på. Derfor er der også lidt af hvert i mellem følgende 7 konfirmations sko til drenge.

Eksklusive brune herresko med pyntesøm

Cordwainer herresko

Cordwainer / Find konfirmations skoene her

Hvis konfirmanden går efter et blåt jakkesæt, kan der ikke herske nogen tvivl om, at konfirmations skoene skal være brune. Og når nu man vælger et flot blåt jakkesæt, kan man vel ligeså godt vælge et par eksklusive brune herresko? Det bliver ikke meget flottere end dette par fra Cordwainer, som er beklædt med pyntesøm og klassiske detaljer fra hæl til tå.

Såfremt konfirmandens fødder er færdigvokset, kan han i øvrigt se frem til mange gode år med sådan et par.

Stilrene brune herreskos med pyntesøm

Magnanni herresko

Magnanni / Find konfirmations skoene her

Magnanni har mange gode bud på stilfuldt fodtøj til herren, hvor dette par stilrene herresko ville være fremragende makker til et blåt jakkesæt. Dog skal det ikke forstås sådan, at denne type herresko kun kan arbejde sammen med blå jakkesæt. De passer godt til både jeans og chinos.

Elegante sorte brogues

H by Hudson herresko

H by Hudson / Find konfirmations skoene her

Det sorte jakkesæt er et klassisk valg til konfirmationen og til et sort jakkesæt følger naturligvis et par sorte sko. Dog kan det være svært at vælge de rigtige, da der findes uendeligt mange sorte herresko. Som udgangspunkt er et par elegante brogues altid et godt sted at starte. Så hvorfor ikke prøve kræfter med dette par?

Flotte blå ruskindssko

Enzo Marconi herresko

Enzo Marconi / Find konfirmations skoene her

Konfirmations sko til drenge behøver ikke have pyntesøm eller koste mange penge. Som alternativ kan man vælge et par flotte blå ruskindssko, der både kan bruges til et blåt jakkesæt og de mere afslappede outfits som tidligere beskrevet.

Klassiske sorte laksko

Kiomi herresko i lak

Kiomi / Find konfirmations skoene her

Hvad end jakkesættet er sort, gråt eller blåt er et par klassiske sorte laksko et forrygende valg. Laksko har en helt særlig evne til at gøre herren ekstraordinært stilfuld.

Smart casual blå sko

Pier One herresko i blå

Pier One / Find konfirmations skoene her

Mange konfirmander vil hellere have et par casual sko på til konfirmationen i stedet for de ovenstående og mere fine modeller. Sådan et par smarte casual konfirmations sko til drenge kan se sådan her ud. Det er pænt og ordentligt. Sådanne blå sko ville blandt andet se flotte ud sammen med mørkeblå chinos, hvid skjorte og en marineblå blazer.

Smarte grå konfirmations sko

Pier One herresko i grå

Pier One / Find konfirmations skoene her

Hvis konfirmanden er interesseret i et par smarte casual sko, som ikke er blå, er grå altid en god farve at sætte sine penge på. Grå sko har nemlig en god evne til at indgå i mange forskellige outfits. Dette par kan du eksempelvis bruge på nøjagtigt samme måde som den blå model.

Related Articles