Home Konfirmationsfest Derfor skal du booke en tryllekunstner eller komiker til konfirmationen

Derfor skal du booke en tryllekunstner eller komiker til konfirmationen

by Konfirmationsportalen
Tryllekunstner

Hvis I snart skal holde konfirmation så jeres barn, så kan det være en god ide at finde noget underholdning, der skiller sig ud, og som gør dagen ekstra morsom, sjov og magisk. Mange vælger at lave sjove lege, indslag, sange og taler hvor konfirmanden indgår, men hvis man virkelig vil sørge for at underholdningen huskes, så kan det være en god ide at booke en tryllekunstner eller en komiker.

Giv alle et godt grin med en komiker

En stand-up komiker kan skubbe godt gang i festen med en masse sjove vittigheder, der får selskabet til at bryde ud i højlydt latter. Intet kan få sat bedre gang i stemningen end en komiker, der leverer sjove jokes og vittigheder – ofte med konfirmanden i centrum.

Mange komikere kan nemlig skræddersy deres show således at nogle af de mange sjove jokes centrerer sig om lige netop jeres søn eller datter.

Hos Eventguru kan du finde en dygtig og professionel komiker. Man finder et let og overskueligt overblik, så man hurtigt kan vælge den, der passer bedst til jeres konfirmationsfest.

Lad en tryllekunstner fortrylle publikum

Med en tryllekunstner så sikrer man at alle får sig en oplevelse, som med stor sandsynlighed vil give en masse stof til eftertanke og som også ret sikkert vil forblive det store samtaleemne længe efter.

En tryllekunstner kan få alle gæster indblandet, og tryllebinde publikum på den ene utrolige måde efter den anden. Der er mange forskellige typer af tryllekunstnere. Nogle optræder med en blanding af magi og komik, mens andre tager udgangspunkt i tankelæsning, hvor trylleren forsøger at læse ens inderste tanker. Man kan fx  booke en tryllekunstner her.

Giv gæsterne noget at snakke om

Fælles for begge disse to underholdningsformer er, at gæsterne får sig en ordentlig en på opleveren og får sig en masse at snakke om. Samtidig med det, så sikrer man også at konfirmationen vil adskille sig fra mange andre almindelige konfirmationer, som gæsterne har været med til gennem tiden.

Giv konfirmanden en dag, der huskes

Hvis du vil give konfirmanden en dag, der huskes, så skal bør du vælge at få en tryllekunstner eller en komiker med til den store dag. Med begge disse muligheder så bliver konfirmanden ofte tæt indblandet i showet og vil ofte blive gjort til den helt store stjerne.

Related Articles