Home Inspirationsartikler Bliv transporteret med stil til konfirmationen

Bliv transporteret med stil til konfirmationen

by Konfirmationsportalen

På den store dag hvor man skal konfirmeres, er det en tradition både at ankomme og forlade kirken med manér. Og det er selvfølgelig i form af køretøjet. Det gør naturligvis ikke noget at blive fragtet til kirken og tilbage i mors Citroën Berlingo, men kunne det ikke være meget sjovt i en fed sportsvogn eller en smuk veteranbil? Du finder begge dele på Bookaclassic.dk og vi har samlet et udpluk her i artiklen.

Lynhurtig og sexet Aston Martin

Aston Martin

Aston Martin, book din konfirmationstur her

Hvad ville du sige til at ankomme til kirken i dit skarpeste jakkesæt og træde ud af en sølvgrå Aston Martin? Det ville ikke være så tosset, vel? Med en Aston Martin DB9 kommer du ikke tættere på at være konfirmandernes James Bond.

En orange Maclaren – blandt verdens hurtigste biler

MacLaren

MacLaren, book din konfirmationstur her

Maclaren er kendt for sin kompromisløse sportsvogn med den karakteristiske orange farve. Denne bil er som bygget til de mandlige konfirmander, der sætter pris på fart over feltet.

En klassisk rød Ferrari

Ferrari

Ferrari, book din konfirmationstur her

En rød Ferrari henvender sig til både drengene og pigerne. En Ferrari er nemlig det altoverskyggende symbol på klassisk, men rå elegance. Forvent folk på gaden får hold i nakken efter at have vendt sig så om hurtigt for at finde ud af, hvem den kendis i bilen mon er.

En flot Mercedes SL fra 70erne

Mercedes SL

Mercedes SL, book din konfirmationstur her

Transporten behøver ikke have 600 hestekræfter under motorhjelmen. En klassisk veteranbil som denne flotte Mercedes SL280 er et ægte symbol på god stil. Med solen forhåbentligt bragende fra himlen, kan du sætte dig ind i bilen og nyde en stille og rolig tur til kirken, mens vinden ager dig på kinderne.

En kridhvid og fantastisk smuk Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo, book din konfirmationstur her

Den bedste måde at overbevise ens forældre om at man skal transporteres af en hvid Lamborghini Gallardo, er hvis man bor et godt stykke fra kirken og dermed er nødt til at have en hurtig bil for at kunne være der til tiden.

En Lamborghini Gallardo er kendt som den flotteste og mest elegante Lamborghini gennem tiderne, hvor Aventador og Murcielago eksempelvis får baghjul, hvad angår det æstetiske aspekt.

En klassisk Jaguar MK2 i sølv

Jaguar MK2

Jaguar MK2, book din konfirmationstur her

Blandt de mest fornemme måder at blive transporteret rundt på, er på bagsædet i en sølvgrå Jaguar MK2. Det er en af tidernes mest berømte og storslåede biler takket være sit strømlinede design, der er præget af tidløse linjer trods et fødselsår, der går helt tilbage til 1968.

Den flotteste Rolls Royce der nogensinde er lavet

Rolls Royce

Rolls Royce, book din konfirmationstur her

Af alle bilmærker er Rolls Royce bilernes Rolls Royce. Det giver sig selv for du kender ordsproget. Selvom denne Rolls Royce Silver Cloud II er kendt for bryllupskørsel for kendisser og rigmænd er køretøjet naturligvis også velegnet til at fragte konfirmander frem og tilbage fra kirken i umanerlig god stil.
På bagsædet af denne Rolls Royce vil du føle dig lidt som en gangster, mens du kan se frem til fodgængere, der kigger efter dig med store øjne.

Alle disse superbiler kan i øvrigt lejes på dagen, hvor konfirmationen finder steder. Du kan vælge mellem hundredevis af sportsvogne og veteranbiler på Bookaclassic.dk.

Related Articles