Home Inspirationsartikler 8 konfirmationsønsker til både drenge og piger

8 konfirmationsønsker til både drenge og piger

by Konfirmationsportalen

Når det kommer til størrelsen på gaver, der gives til unge mennesker under 18, er konfirmationen klart blandt de største begivenheder. Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget der gives for alt afhængig af forældrenes økonomi, men det er ikke unormalt, at forældrene bruger over 5-10.000 kroner på en gave.

Der er sågar nogle der får to, tre og fire gange det beløb. Følgende 8 konfirmationsønsker vil med stor sandsynlighed gøre enhver konfirmand glad, uanset om det er en dreng eller pige.

En ny bærbar computer

Macbook Air

Macbook Air

Her i 2016 er der ikke noget, der hedder for meget elektronik eller for hurtig udskiftning af det. Det skal næsten være det nyeste, før det er godkendt. Derfor er konfirmationen også en god anledning at ønske sig den sidste nye bærbar computer. Hvad med en Macbook i guld?

En rejse til USA

Route 66

Route 66

Enhver konfirmand har en stor drøm om at komme et eller andet sted hen i verden. Heriblandt er det manges ønske at komme på en fed tur til USA. Hvorfor ikke forære to uger til de forenede stater og få en uforglemmelig tur ud af det?

En eksklusivt ur der følger dig resten af livet

Rolex

Rolex

Det behøver ikke være et Rolex ur, før det kan beskrives som eksklusivt. Der findes eksempelvis Tag Heuer ure ned til lige over 10.000 kroner. Mulighederne er mange. Konfirmanden ville glæde sig resten af sit liv over at få sådan et ur.

Et lækkert kamera der tager flotte billeder

Kamera

Kamera

Selvom unge mennesker bruger deres smartphones til at tage de fleste billeder, drømmer mange også om at have et rigtigt kamera, der kan tage billeder i en helt anden kvalitet. Det behøver ikke være et SLR-kamera. De kompakte kameraer som dette Olympus Ep-5 er et fremragende alternativ.

Den sidste nye smartphone

iPhone

iPhone

Måske har konfirmanden en iPhone 5 eller en Samsung S4, hvilket betyder, at det snart er tid til en udskiftning. Her ville den sidste nye smartphone være en oplagt gaveidé. Husk at vælge modellen med den største hukommelse.

En lækker taske til din laptop

Lædertaske

Lædertaske

Hvad end det er en tablet eller bærbar computer, så har de unge dem. Hvad de unge måske ikke har, er en lækker taske til at fragte de digitale apparater rundt i. Til pigen kunne det eksempelvis være en flot Mulberry taske.

En koncert med det store idol

Lady Gaga

Lady Gaga

Måske er konfirmanden helt tosset med Lady Gaga på et niveau, hvor hun har talt om en koncert i flere år. Hvorfor ikke forære en koncert med dette idol? Skulle koncerten ligge et andet sted i verden, kan I lige så godt få en tur ud af det.

Et højtalersystem der imponerer

Marshall

Marshall

Uanset om man er pige eller dreng, så høres der musik døgnet rundt. Det er de unge menneskers natur. Derfor vil enhver konfirmand også sætte pris på et luksuriøst højtalersystem, der kan forkæle ørene med en dyb bas og klare høje toner.

Related Articles