Home Inspirationsartikler Konfirmationen – hvilke sko bør du vælge?

Konfirmationen – hvilke sko bør du vælge?

by Konfirmationsportalen

Til konfirmationen bør både drenge og piger fremstå mere elegante og stilfulde en nogensinde. Derfor er det selvsagt vigtigt, at det rigtige tøj vælges. Blandt de vigtigste tøjdele er skoene. Et par sko kan være udslagsgivende for, om hele outfittet ser godt eller skidt ud. Men hvilke sko bør man vælge?

Her følger et par gode eksempler, på hvilke sko drenge og piger bør og kan vælge.

Elegante sorte snøresko med hvid sål

Elegant sort snøresko med hvid sål

Elegant sort snøresko med hvid sål / Find lækre sko her

Det er ikke alle drenge, som vælger at have et jakkesæt på, når de skal konfirmeres. Selvom den klare anbefaling herfra er at have et jakkesæt på i kirken, skal der selvfølgelig være plads til alle. Dette par er et fint alternativ, hvis du i stedet for jakkesættet eksempelvis vælger et par pæne chinos med skjorte og blazer.

Klassiske sorte laksko

Sort laksko

Sort laksko / Find lækre sko her

En af de helt store trends inden for sko til jakkesæt og habitter er laksko. Det er en stilfuld og elegant måde at afslutte et outfit. Derudover tilføjer et par laksko også en portion magi til outfittet.

Stilrene brune herresko til det marineblå jakkesæt

Brun herresko

Brun herresko / Find lækre sko her

Et marineblåt jakkesæt har efterhånden væltet det sorte af pinden, når det kommer til konfirmationstøj. Til et marineblåt jakkesæt er et par stilrene brune herresko altid et glimrende valg.

Elegante brogues i fineste kvalitet

Brogues

Brogues / Find lækre sko her

Hvis du som konfirmand går efter titlen, som den bedst klædte herre i kirken og i øvrigt til den efterfølgende fest, skal du vælge et par flotte brogues som dette italienske par fra Franceschetti. Til sådan et par flotte sko gør det ikke noget, at dit jakkesæt er kongeblåt.

Semihøje hvide hæle

Semihøje hvide hæle

Semihøje hvide hæle / Find lækre sko her

Traditionen tro har piger som regel hvide kjoler på, når de skal konfirmeres. I forlængelse af en hvid kjole er et par flotte hvide sko derfor også det oplagte valg. Spørgsmålet er bare hvilken type af hvide sko, pigen bør vælge. Et par lave højhæle er et godt valg til pigen, der gerne vil se lidt højere ud, men som ikke har voldsomt meget erfaring med at gå i højhæle.

Elegante hvide højhæle

Høje hvide hæle

Høje hvide hæle / Find lækre sko her

Hvis det ikke er noget problem at gå i rigtige højhæle, er dette par det bedste valg. Du bliver højere og din positur fremstår automatisk flottere. Derudover er det også et flot og stilrent design, som overlader fokus til kjolen.

Høje sandaler i sølv

Høje sandaler i sølv

Høje sandaler i sølv / Find lækre sko her

Til konfirmationen er det selvfølgelig ikke et krav, at pigerne skal have hvide sko på. Et par høje sandaler i sølv er ligeledes et pænt valg, da sølv arbejder rigtigt godt sammen med hvid. Højden på dette par er hverken for meget eller for lidt og forlanger heller ikke, at pigen har erfaring med stiletter.

Pæne hvide ballerinaer

Hvide ballerinaer

Hvide ballerinaer / Find lækre sko her

Piger behøver selvfølgelig ikke have højhæle på til konfirmationen, selvom de fleste foretrækker det. Hvis du føler dig mere tilpas i flade sko, er et par klassiske hvide ballerinaer et stilsikkert valg.

Related Articles