Home Inspirationsartikler Fashion trends konfirmationen

Fashion trends konfirmationen

by Konfirmationsportalen
Konfirmationskjole 2022

White and More’s kollektion er designet ud fra de trends og tendenser der viser sig i modebilledet lige nu. White and More’s nye kollektion, er designet i visionen om at udfordre det traditionelle konfirmationslook igennem strukturer, volumen og farver samt inspirere til at turde, og tænke ud af boksen.

Konfirmationskjoler 2022

Konfirmationskjoler 2022

VOLUMEN

Volumen ses ved kjolernes krop, som giver blikfang og samtidig gør kjolen ekstrem behagelig at have på. Derudover vil volumen også komme til udtryk gennem de store 80’er inspirerede pufærmer. Pufærmerne giver et virkelig fint og elegant udtryk.

Konfirmationskjoler 2022

Konfirmationskjoler 2022

LILLA

Hvid er ikke længere det alle forbinder med et konfirmation look, men derimod er konfirmationsmoden blevet mere modig og farverig. En af de trendfarver vi kommer til at se, er lilla. Derfor er kollektionerne også inspireret deraf. Designerne bag kollektionen har haft fokus på at imødekomme konfirmandernes behov, med sine nutidige og nytænkende designs, hvor der er rig mulighed for at udtrykke sin helt egen personlige stil.

Scrunchies

SCRUNCHIES

Som noget helt nyt bliver Scrunchies en del af White and More kollektionen. De er perfekte til at spice konfirmationslooket op, enten til styling af håret eller som en fin accessory til at pynte rundt om håndleddet. Disse Scrunchies kommer til at kunne fås i forskellige mønstre og farver, så de kan matches med de andre designs som er med i den nye kollektion.

Konfirmationskjoler 2022

Konfirmationskjoler 2022

STRUKTURER

Nye og anderledes strukturer er også tænkt ind i de fleste nye designs. Designerne er taget tilbage i tiden for at finde inspiration fra 60’ernes iøjnefaldende strukturer og larmende kvaliteter. Man har gjort op med det der normalt anses som værende traditionelt, og har i stedet haft fokus på at kollektionen skal være cool og larmende. Udover nye strukturer og kvaliteter er der tilføjet mere glans til nogle af kjolerne, der er skruet op for detaljerne og formen er blevet mere skulpturel for at skabe et mere dynamisk udtryk.

Konfirmationskjoler 2022

White and More’s kollektioner er designet med et tydeligt Fashion twist og med den vision om at konfirmanden kan være tro mod sin egen stil og føle sig godt tilpas på den store dag.

Konfirmationskjolerne på billederne i artiklen kan købes hos WhiteAndMore.dk

Related Articles