Home Inspirationsartikler Tryllekunstner til konfirmationen

Tryllekunstner til konfirmationen

by Konfirmationsportalen

At blive konfirmeret er en stor stor dag for konfirmanden, og derfor er det vigtigt, at man gøre dagen både unik, sjov og ikke mindst fuldstændig uforglemmelig for såvel konfirmanden, men bestemt også for gæsterne. For at gøre dagen så speciel for konfirmanden som muligt, er det altid en god ide at sikre, at underholdningen til dagen er helt i top – det sker både igennem opfindsomme (og selvfølgelig pinlige) sange, sjove taler og kreative lege, hvor konfirmanden kommer til at udfolde sig på slap line. Ideer til alt dette er noget du kan finde et væld af her på siden, men det kan også være en god ide at hyre underholdning ude fra. Her er der mange muligheder at vælge imellem: bl.a. at booke en komiker, booke musik eller booke en tryllekunstner. Sidstenævnte er netop hvad denne artikel centrerer sig om – og det med god grund! En tryllekunstner er altid et sikkert hit til konfirmationen: ingen anden underholdningsform kan sikre at alle målgrupper er fortrinligt underholdt, og samtidig kan en tryllekunstner gøre, så konfirmanden kommer i centrum på en sjov og uforglemmelig måde!

Hvorfor en tryllekunstner til konfirmationen?
Vi har allieret os med en af de bedste tryllekunstnere i Danmark, Anders Møller, som har flere års erfaring med at underholde og optræde til konfirmationer over hele landet. Du kan læse meget mere om hans show inde på hans side om netop underholdning til konfirmationen. Vi har spurgt Anders mere ind til hvorfor netop trylleriet altid bliver taget så godt imod af konfirmanden og resten af gæsterne til konfirmationen.

Tryllekunstner til konfirmationen“Hej folkens! Mit navn er Anders Møller, jeg er tryllekunstner og har mere end 10 års erfaring med at optræde til diverse arrangementer over hele landet. En af mine yndlingstider på året er uden tvivl, når vi rammer foråret og årets konfirmationer begynder at melde sig. Det er altid en stor fornøjelse at underholde til netop denne type arrangementer – humøret er højt og stemningen er helt i top. Jeg skræddersyr altid mit show til konfirmanden, så hvis der er et par sjove oplysninger, så prøver jeg altid at få strikket dem ind i showet på en sjov måde, og jeg sørger altid for at holde konfirmanden i centrum – men på en måde så konfirmanden er tryg og bare nyder showet i fulde drag!”, siger Anders da vi snakker med ham.

Anders fortsætter “Mit konfirmationsshow varer en halv times tid, og jeg veksler mellem to showformer alt afhængigt at publikums ønsker og antal gæster til arrangementet. Mit stand up show forgår for alle gæster samtidig og er altid en god ide, hvis der er mange gæster og folk skal have sig én på opleveren. Mit close-up show forgår derimod helt tæt på publikum, og her optræder jeg nede ved bordene, så jeres gæster oplever magien på helt tæt hold. Det giver altid en meget stærk og magisk følelse, når magien sker så tæt på og ofte i hænderne på tilskuerne! En blanding af disse to shows plejer også ar fungere godt. Fælles for begge er hvertfald at publikum får grinet en masse og samtidig sidder i dyb forundring – det er en kliche at fyre afsted, men det er underholdning, som jeres gæster – og ikke mindst konfirmanden, meget meget sent vil glemme. Og det giver lige det sidste skub til, at dagen bliver en endnu større og fantastisk success for alle!”

Det var lidt om hvorfor en tryllekunsnter altid er et godt valg til konfirmationen! Som sagt kan I læse mere om Anders og hans show ved at følge linket længere oppe i artiklen.

Related Articles