Home Konfirmationsfest Blomsterpynt til konfirmationsfesten

Blomsterpynt til konfirmationsfesten

by Konfirmationsportalen

Få smuk blomsterpynt leveret direkte til konfirmationsfestens lokale

Snart melder foråret sin ankomst, men det er ikke kun udsigten til kvidrende fugle og blomstrende træer, som danskerne ser frem til. Hvert år bliver tusinder af unge mennesker konfirmeret i foråret, og for dem er det den største fest, de oplever i deres ungdom.

Selv om de ældre generationer forbinder konfirmationen med de unges officielle indvielse i de voksnes rækker, så ser mange i dag konfirmationen og den tilhørende fest som – ja, en fest! Og ingen fest uden smukke blomster, og dette gælder også på de unge menneskers store dag.

Blomster er med til at skabe en festlig stemning

Blomster spiller altid en stor rolle til festlige begivenheder – både som gaver og som pynt. Efter gudstjenesten i kirken er overstået, og de unge mennesker er blevet konfirmeret, vælger mange familiemedlemmer og nære venner at give dem langstilkede roser som en første lykønsknings af deres nye status.
Selv om nogle nok vil påstå, at det kun er ved studentereksamener, at man giver smukke, langstilkede roser, så er rosen et så universelt symbol på kærlighed og omsorg, at det slet ikke er malplaceret at give roser til konfirmationer.
Nogle vælger også at give konfirmanderne store buketter lige efter ceremonien, mens andre vælger at give de unge mennesker deres buketter til den efterfølgende fest af praktiske årsager.

Festlige blomster til festlige begivenheder

Når festen fortsætter i festlokalerne, er her som oftest også pyntet op med friske og flotte blomster. Blomster skaber en helt særlig stemning, som ikke kan opnås med kun balloner og konfetti. En smuk blomsterdekoration placeret i midten af hvert bord giver farve og friskhed, som kun passer med dagens festlige tema.
Mange vælger at pynte op med påskeliljer, både fordi de er livlige og sprudler af liv, men også fordi de er i sæson i forårsmånederne. Og så er der også nogle, som vælger at pynte op med roser. En klassiker men ikke nødvendigvis et kedeligt valg, hvis man blander roserne sammen med andre blomster.

Få leveret blomster til den store dag

Vil du gerne gøre det nemt for dig selv at pynte op til den store dag, kan du vælge at få leveret blomster direkte til festlokalet. Bloomit leverer blomster lige til døren, så du behøver ikke røre en finger for at få fat i smukke blomster.

På den måde behøver du ikke stresse over at købe blomster og arrangere dem i dekorationer, fordi det er allerede ordnet for dig. Det eneste du skal gøre, er at placere de udbragte blomster rundt omkring i festlokalet, så de skaber god stemning.

Når du bestiller blomster levering hos Bloomit, kan du altid være sikker på, at kun de bedste blomster bliver brugt. Bloomit har været i blomsterbranchen i mange år og har på den måde bygget et kæmpe netværk af florister, som de samarbejder med. Fordi Bloomit kun går op i at levere den bedste kvalitet, har blomstervirksomheden også håndplukket enhver af deres samarbejdspartnere. Det er din garanti for, at konfirmationsfesten kun bliver pyntet med håndværk lavet af erfarne og professionelle florister.

Related Articles