Home Inspirationsartikler 6 hvide stiletter til konfirmationen

6 hvide stiletter til konfirmationen

by Konfirmationsportalen

Hvide stiletter til konfirmationen er for mange piger det eneste rigtige valg. Det er der mange gode grunde til. Blandt andet er pigernes konfirmationskjoler som oftest hvide og det passer hvide stiletter jo rigtigt godt til. Samtidig giver stiletter både ekstra højde og en flot holdning.

Hvide stiletter fås i flere forskellige modeller og designs, hvor følgende udvalg gerne skulle have noget for enhver smag. Det har dog været vigtigt at vælge 6 hvide stiletter, som opretholder et vist niveau af stilrenhed, således de passer til konfirmationskjolen.

Klassiske hvide stiletter

Högl, hvide stiletter

Högl / Find stiletterne her

Vi lægger ud med et par klassiske hvide stiletter, der er særligt velegnet til konfirmationen takket være sit stilrene design. Stiletterne er relativt høje, men ikke så meget, at de bliver ubehagelige at gå i. Alligevel er det en god idé at have lidt erfaring med denne slags fodtøj.

Lækre hvide stiletter med nittedekoration

Franco Russo Napoli, hvide stiletter

Franco Russo Napoli / Find stiletterne her

Selvom konfirmationskjolen som regel er præget af stilrenhed, er det selvfølgelig tilladt at lade fodtøjet skille ud. Det kunne man gøre med dette par fra Russo Napoli, der på elegant vis er dekoreret med flotte nitter. Sådan et par stiletter ville være flotte at komplementere med eksempelvis en perlekæde.

Klassiske cremehvide stiletter

Tamaris, cremehvide stiletter

Tamaris / Find stiletterne her

Konfirmationskjoler er ikke altid kridhvide. Der findes mange cremefarvede kjoler, hvor et par stiletter af samme farve ville arbejde godt sammen. Vigtigt at tilføje er, at stiletter og kjole ikke nødvendigvis behøver at matche hinanden 100% i farven. Der er ikke noget i vejen med lidt diversitet i form af forskellige nuancer. En rosa konfirmationskjole ville ligeledes fungere rigtigt godt med cremefarvede stiletter.

Hvide stiletter med spænde

Even&Odd, hvide stiletter

Even&Odd / Find stiletterne her

Even&Odd laver lækre stiletter, der er til at betale. Her har de hvide stiletter fået en spænde samtidig med, at de er åbne mellem hæl og tå. Denne åbning hvor hudfarven kommer til syne ser godt ud til en kjole uden ærmer, da der på den måde skabes sammenhæng og harmoni.

Høje hvide stiletter

Even&Odd, høje hvide stiletter

Even&Odd / Find stiletterne her

Even&Odd står også bag dette par hvide stiletter, som må siges at falde ind under den klassiske genre. Der hvor denne model skiller sig ud, er ved at være ekstra høj. Drømmer du om en konfirmation, hvor du stiger ekstra mange centimeter i vejret, kunne du overveje sådan et par.

Hvide perforerede stiletter

Perlato, hvide perforerede stiletter

Perlato / Find stiletterne her

Portugisiske Perlato er kendt for at lave fodtøj, hvor kvaliteten er i en klasse for sig. Det er også nemt at få øje på, når man sidder med deres produkter i hånden. De bærer tydeligt præg af at være håndlavet med gennemførte detaljer. Udover den suveræne kvalitet har Perlato også evne for lækre designs. Disse hvide stiletter fremstår både elegante og unikke med sit perforerede læder og den eksklusive brune kontrast, der giver sig til kende både ved stiletten og langs kanterne.

Related Articles