Home Konfirmationstøj Fashion trends – konfirmationstøj 2020

Fashion trends – konfirmationstøj 2020

by Konfirmationsportalen
Lucinda konfirmationskjole fra White And More

Konfirmationen vil for mange være den bedste dag! En dag fyldt med gode og uforglemmelige minder. Det er din dag, og du vil være i centrum hele dagen – netop derfor er det vigtigt, at du finder den perfekte konfirmationskjole, så du kan nyde dagen til fulde!

I denne artikel vil vi guide dig til, hvad du kan vælge imellem – set fra et fashion-perspektiv.

De stærkeste tendenser, vi ser i modebilledet lige nu, er trends som Western Boheme vibes, Broderi Anglaise, hæklede detaljer, som også vil være at se i årets konfirmationskjoler og konfi outfits. Derudover vil flæser fortsat være et sikkert hit, – også indenfor konfirmationsmoden.

Western Boheme vibes

Western Boheme vibes er en generel tendens, som konfirmationsmoden henter stærke referencer fra. Vi vil derfor se flere styles med store og trendy flæser, lag-på-lag, samt smukke detaljerede blonder, der bryder det rene look. Western Boheme trenden gør det nemt at style det look, du ønsker, – om det er feminint, cool eller casual.

Maggi konfirmationskjole fra White And More

Maggi konfirmationskjole fra White And More

Broderi anglaise

Når vi taler om Western Boheme vibes, kommer vi ikke udenom Broderi anglaise, som vi ser mere og mere af på den danske mode scene. Broderi anglaise er smukke broderede kniplinger i metervaren, som oftest er associeret med et feminint udtryk. Broderi anglaise ses oftest i hvide og neutrale farver, og er perfekt at overføre til konfirmationsmoden.

Broderi anglaise skaber et let og ubesværet look, og med en kjole i Broderi anglaise, vil du både få den smukkeste konfirmationskjole, men også den perfekte sommerkjole, som kan bruges efter konfirmationen.

Artiklen fortsætter under billedet…

New Carla konfirmationskjole fra White And More

New Carla konfirmationskjole fra White And More

Hæklede blonder

En anden stærk fashion trend, som er overført fra Western Boheme vibes, er de smukke, hæklede detaljer. Indenfor konfirmationsmoden kommer denne trend oftest til udtryk ved smukke hæklede eller broderede bånd, der bryder et ellers rent udtryk. Sammen giver det et boheme look, som spiller godt sammen med de øvrige tendenser vi ser i modebilledet.

Artiklen fortsætter under billedet…

Cornelia konfirmationskjole fra White And More

Cornelia konfirmationskjole fra White And More

Fashion statement

Vi ser også, at flere og flere vælger at udfordre det traditionelle konfi-look og i stedet ønsker at sende et tydeligt fashion statement. Nogle ønsker at fremstå helt unik på den store dag og har ikke lyst til at se sine veninder i samme outfit. Et fashion statement er en style, der skiller sig markant ud, som vil tiltrække opmærksomhed og signalere din personlighed.

 

Lara konfirmationskjole fra White And More

Lara konfirmationskjole fra White And More

 

Konfirmationskjolerne på billederne i artiklen kan købes hos WhiteAndMore.dk

Related Articles