Home Inspirationsartikler Smykker i konfirmationsgave – sådan skal de vedligeholdes

Smykker i konfirmationsgave – sådan skal de vedligeholdes

by Konfirmationsportalen

Et smykke er en oplagt konfirmationsgave til piger såvel som drenge. Ofte får piger en halskæde med et kors eller måske en ring med indgravering til minde om den store dag. Selvom smykker oftest ses på pigernes gavebord, kan man dog sagtens forære smykker til drenge. Det kan være et flot ur eller en rå halskæde, eksempelvis et såkaldt dog tag.

Du finder masser af flotte smykker i alle prisklasser hos fx SmykkeMester.

Mange konfirmationsgæster foretrækker at give dagens hovedperson et smykke i gave, da det er noget, man kan have for altid. Et sølvarmbånd kan dog blive gulligt, et forgyldt kors kan miste sin gyldne farve, ørestikker med diamanter kan miste deres glans og så videre. Der er med andre ord tale om en type gave, der kræver lidt vedligehold fra konfirmandens side.

For at smykkerne holder sig pæne i mange år, er det altså en god idé at pleje dem ordentligt. Hvordan de skal opbevares og rengøres, afhænger imidlertid af smykkematerialet. Det kan til tider føles som lidt af en jungle at bevæge sig ud i, hvis man gerne vil orientere sig om forskellige materialer og rengøringsråd.

Tjek derfor denne infografik ud, og bliv klogere på den rette smykkepleje – mon ikke gavens modtager bliver glad for et par gode råd.

Smykkeguiden

Grafikken er lavet af katoni.dk

Related Articles