Home Inspirationsartikler Den ultimative konfirmationsgave er en sprogrejse!

Den ultimative konfirmationsgave er en sprogrejse!

by Konfirmationsportalen

Hvis I gerne vil give jeres barn eller barnbarn den bedste konfirmationsgave, er en sprogrejse nummer et på ønskelisten.

På en sprogrejse bliver børnene bedre til sprog som engelsk, tysk, fransk og spansk, de får nye venskaber fra hele verden, lærer at stå på egne ben og oplever ny kultur i nogle uger om sommeren.

Mange forældre køber en sprogrejse for at investere i ens barns fremtid, fordi børnene udvikler sig personligt, får mere selvtillid og får fantastiske minder for livet. En sprogrejse er også et fagligt skub i den rigtige retning, fordi man taler og lever sproget. Samtidig kan man bruge ens sprogrejse certifikat til fremtidige universitetsansøgninger.

En sprogrejse er en samlet rejsepakke som inkluderer flybilletter, indkvartering hos en værtsfamilie eller på college, helpension/halvpension, undervisning af lokale lærere og bøger samt en masse sociale aktiviteter og udflugter for at udforske den udvalgte destination som f.eks England, Malta, USA, Tyskland, Frankrig, Spanien, Australien eller endda Japan.

Den ultimative konfirmationsgave er en sprogrejse!

Få venner fra hele verden
Mange børn rejser alene afsted for at udfordre sig selv, derfor vil en sprogrejse foregå i et internationale miljø med lokale lærere som vil undervise i lokal sproget, og man kommer i klasse med andre elever fra mere end 20 forskellige lande. Der bliver fastlagt et skema hver uge med masser af sociale arrangementer, hvor mange nye venskaber opstå. Eleverne bliver ofte gode venner med hinanden på Facebook, SnapChat, Instagram, Skype og holder kontakten mange år efter og besøge hinanden på fremtidige rejser.

Læs her hvordan en tidligere sprogrejse elev, Signe Justenborg fortæller om hendes tur til Rookesbury, England med EF Sprogrejser, hvor hun udlevede sin Harry Potter drøm og blev bedre til engelsk og fik mere selvtillid. Hun har også lavet denne video om hendes sprogrejse, klik her for at se video’en.

Vær med til at give årets Konfirmationsgave
For mere information fra EF Sprogrejser, ring på telefon 33 12 22 42 eller se mere på www.ef-danmark.dk/lt.

Related Articles