Home Blå Mandag Sådan får du den fedeste Blå Mandag

Sådan får du den fedeste Blå Mandag

by Konfirmationsportalen

Blå Mandag skal være en oplevelse, du aldrig glemmer. Derfor er det vigtigt, at den ikke får for lidt. Det store spørgsmål er bare, hvad man egentligt skal foretage sig? Hvordan sikrer man sig, at det bliver den fedeste Blå Mandag nogensinde?

Det kræver lidt research og hjemmearbejde, men det er bestemt også arbejdet værd, da man vil fortryde en Blå Mandag, hvor man slentrer rundt på strøget og kigger på butikker hele dagen.

Prøv ting du aldrig har prøvet før

Blå Mandag er starten på en ny æra i livet. Derfor bør man også prøve ting, som man aldrig har prøvet før. Her er nogle eksempler på oplevelser, I kan få på Blå Mandag, som I sent vil glemme.

Air Experience – få følelsen af at springe i faldskærm

Air Experience

Air Experience

Du behøver ikke springe i faldskærm for at få følelsen af, hvordan det egentligt er, at falde fra himlen med vinden susende om ørene. Holder du Blå Mandag omkring Storkøbenhavn er Copenhagen Air Experience en oplagt mulighed for at få en oplevelse, du aldrig vil glemme. Vindtunnellen genererer et lufttryk der er så stærkt, at du kan svæve op og ned ved at manøvrere med arme og ben. En oplevelse der er ganske sikker, men som alligevel vil få hjertet til at galopere derudad.

Flyv helikopter som en rigtig celebrity

Helikopter

Helikopter

De fleste har fløjet med en flyvemaskine, men de færreste har siddet i en helikopter. Blå Mandag er en oplagt anledning til at flyve helikopter ligesom rigtige celebrities. At sidde i en helikopter er en helt speciel oplevelse, som er svær at beskrive. Har du eksempelvis set København fra luften før?

Urban High Roping – Gå på line i 50 meters højde

Urban High Roping

Urban High Roping

En af de helt store attraktioner på Blå Mandag er Urban High Roping. Forestil dig at gå på line i 50 meters højde og i det hele taget klare dig igennem en masse sjove udfordringer. Urban High Roping kræver både fysisk og psykisk overskud, da du vil finde dig selv i situationer, du aldrig har været i før.

Få et adrenalinkick i lynhurtige gokarts

Gokart

Gokart

Måske har du allerede prøvet at køre gokart, men ville det ikke være meget sjovt at ræse mod vennerne på Blå Mandag? De fleste gokart steder tilbyder Grand Prix races, hvor man virkeligt får noget for pengene i form af masser af tid bag rattet.

Heide Park – den ultimative forlystelsespark

Heide Park

Heide Park

Blå Mandag behøver ikke finde sted i din hjemby eller Danmark for den sags skyld. Heide Park ligger godt to timers kørsel syd for grænsen og er derfor en oplagt destination for nyklækkede konfirmander, der skal have en ordentlig en på opleveren.

Heide Park er blandt Europas vildeste forlystelsesparker med rutsjebaner, der ikke er for folk med dårlige hjerter. Selv den mest kræsne forlystelsesgænger, kan få mange timer til at gå i denne fantastiske park. På trods af turen frem og tilbage er det muligt at være hjemme i Danmark tidsnok til at få en sjov aften med de af vennerne, der måske ikke tog med på forlystelsesturen.

Related Articles