Home Blå Mandag Blå mandag 2016 – smart tøj til piger

Blå mandag 2016 – smart tøj til piger

by Konfirmationsportalen

Hvad end man er dreng eller pige, ser man altid frem til blå mandag med store øjne. Det er en lang dag, der byder på gode, sjove, spændende og ikke mindst mindeværdige oplevelser. Men inden den store dag skydes i gang, er der særligt én opgave, der skal løses. En opgave som oftest er mere tidskrævende for pigerne. Det anerkender vi også her på Konfirmationsportalen, hvorfor vores ekspert inden for smart tøj til piger, har været ude og finde et flot outfit, som veninderne vil blive misundelige på.

Outfittet passer godt til sæsonen, hvor blå mandag afholdes. Sommeren er nemlig tæt på at blive skudt i gang og der er som regel gode chancer for, at vejret bliver godt og himlen blå. Desværre er der altid en risiko for kølige temperaturer, men intet er så dårligt, at det ikke er godt for noget, for jo koldere det er, desto mere tøj kan du have på, hvilket vi piger i særlig grad sætter pris på.

Stilrene sorte ankelstøvler

Zign sorte ankelstøvler

Zign sorte ankelstøvler / Find lækre støvler her

Blå mandag starter tidligt og slutter sent. Det betyder, at du kommer til at gå en del kilometer i løbet af dagen. Derfor er stilletter et for aggressivt valg. Omvendt er det vigtigt også at se godt, og vi piger ser jo bare bedre ud med god hæl. Derfor er et par ankelstøvler en fin mellemvej. Hvis dette par ankelstøvler har en lidt for høj hæl, er der ikke noget i vejen for at vælge en lavere model.

Pæn blomstret nederdel i blå

Minimum blomstret nederdel

Minimum blomstret nederdel / Find lækre overdele her

Som outfittets farverige indslag kan du vælge en flot blomstret nederdel somme denne. Den blå farve matcher i øvrigt meget godt navnet på den store dag, men ser endnu bedre ud.

Enkel sort rullekrave

Zalando Essentials rullekrave

Rullekrave / Find den her

Med en spraglet blå nederdel er det vigtigt at holde resten af outfittet enkelt og stilrent, så det ikke bliver for meget af det gode. Til sådan et formål kan du vælge denne enkle, men nydelige rullekrave i sort.

Elegant sort kappe som overdel

Miss Selfridge kappe

Miss Selfridge kappe / Find lækre overdele her

Hvis vejret er en smule køligt og derfor forlanger en overdel, klarer denne elegante kappe i sort opgaven på meget fornem vis. Kappen og den sorte rullekrave mikses sammen perfekt, således det stilrene udtryk bevares.

Sort Michael Kors skuldertaske

Michael Kors skuldertaske

Michael Kors skuldertaske / Find lækre tasker her

Vi piger elsker tasker og derfor er blå mandag da også en god undskyldning for at købe en ny. Det fortjener vi nemlig.
Michael Kors laver nogle lækre tasker, som er præget af enkelt design og meget høj kvalitet. Eksempelvis ville denne skuldertaske være fabelagtig at have med sig rundt. Foruden at fuldende det flotte blå mandag outfit med sine gulddetaljer, er tasken også praktisk. Du har plads til din smartphone, pung, kamera og hvad du ellers har brug for.

Related Articles

Leave a Comment