Home Blå Mandag Blå mandag 2016 – smart tøj til drenge

Blå mandag 2016 – smart tøj til drenge

by Konfirmationsportalen

Blå mandag er en af de største og mest mindeværdige dage i ens tid som teenager. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man også ser godt ud. Blå mandag er samtidig en af de første dage i livet, hvor man også kan få lov at klæde sig stilet og som en rigtig voksen. Det store spørgsmål er bare, hvad skal du have på?

I denne artikel finder du nogle gode eksempel på tøj til drenge, der gerne vil se smarte og stilede ud på blå mandag. Det behøver i øvrigt ikke at være dyrt at ligne en million.

Her er et fedt outfit til blå mandag, som farvemæssigt stemmer meget godt ens med navnet på den store dag. Vi starter forneden.

Elegante sporty snøresko i blå

Ted Baker sko

Ted Baker / Find dem her

En af de helt store trends i øjeblikket hvad angår sko til mænd, er elegance og sportiness kombineret, hvilket dette par blå snøre sko er et rigtigt godt eksempel på. Det elegante består i det blå læder, som har flotte detaljer i form af lyrahulning, hvor det sporty element består i den hvide sål, man også finder ved et par klassiske sneakers. Denne kombination gør skoen til en tidløs model, du kan bruge både til hverdag og finere arrangementer, som netop blå mandag.

Pæne marineblå chinos

Pier One chinos

Pier One chinos / Find dem her

Blå og særligt de mørkere nuancer er en af de bedste farver, du kan vælge. Det er evigt tidløst og du bliver aldrig træt af det. I forlængelse af de elegante blå snøresko, har du dette par stilrene chinos i marineblå. Når det kommer til tøj til drenge, bør de blå farver i høj grad gøre sig gældende.

Klassisk hvid Ralph Lauren Oxford skjorte

Polo Ralph Lauren skjorte

Polo Ralph Lauren skjorte / Find den her

Hvis man skulle vælge den bedste skjorte i verden, ville valget med stor sandsynlighed falde på denne klassiske hvide Oxford skjorte fra Polo Ralph Lauren. Skjorten er kendt for både sin høje kvalitet, det robuste materiale og pasformen der er universel forstået på den måde, at skjorten passer til stort set hvilken som helst mand.
Den hvide farve er en suveræn kontrast til de marineblå chinos og blå snøresko, hvor skoenes hvide sål sikrer, at der er balance i regnskabet. Skjorten findes i mange forskellige farver, men den hvide går du aldrig galt i byen med.

Stilren marineblå blazer

Pier One blazer

Pier One blazer / Find den her

Som prikken over i’et fuldender du dit forbandet flotte og stilrene outfit med en endnu mere stilren blazer i form af denne nydelige model fra Pier One. Den pæne blazer er samtidig et godt eksempel på, at det ikke behøver koste flere tusind kroner at finde en lækker model.

Det anbefales, at du naturligvis har en lommeklud i blazerens brystlomme. Du kan vælge en helt almindelig hvid, men det er bestemt også tilladt at vælge en farverig lommeklud, gerne med et mønster. Du har relativt frie rammer, da resten af outfittet er så strømlinet og pænt.

Go’ blå mandag.

Related Articles

Leave a Comment