Home Inspirationsartikler Accessories til drenge

Accessories til drenge

by Konfirmationsportalen

Konfirmationen er en af de helt store dage i livet. Du træder ind i de voksnes rækker og du er officielt blevet en rigtig teenager med udsigt til et langt og spændende liv. Du skal træffe mange svære beslutninger og du står overfor en lang og vedvarende modningsproces.

En af de svære beslutninger du skal træffe allerede i dag, er hvad du skal have på til selve konfirmationen.

Men så svær en beslutning er det heller ikke, for du skal naturligvis have et jakkesæt på. Det kan ikke stå til diskussion, men hvilke accessories til drenge, bør konfirmanden vælge? Det spørgsmål får du besvaret i denne artikel, hvor du kan blive klogere både på manchetknapper, kortholder, armbånd, ure, slips og butterfly.

Det kan være en relativt stor opgave at få det hele til at spille sammen. Der skal nemlig være en rød tråd i det samlede outfit, som du skal bære både i kirken og til den store fest efterfølgende. Du er dagens store fixpunkt, så det er vigtigt, at du ser skarp ud, når alle gaverne skal åbnes og maden skal nydes.

Man kan godt sige at nogle accessories til drenge er vigtigere end andre. I hvert fald når det kommer til konfirmationen. Eksempelvis er slipset og butterflyen den vigtigste accessory, men hvilken af dem skal du vælge?

Slips til konfirmationen

Typisk er det slipset, der bliver valgt, fordi konfirmationen er en højtidelighed, der tager afsæt i vores kristendom. Slipset er altså mere konservativt end en butterfly og derfor et rigtigt godt valg. Dog behøver det ikke være et kedeligt slips i en kedelig farve.

Slips

Designer: Trendhim, Pris: 165 kr.
Find slipset her

Dette slips er et godt eksempel på, hvordan du kan give konfirmationstøjet et elegant touch uden det bliver for kedeligt. Paisley-mønstret er blevet rigtigt populært på det seneste og er i det hele taget et fint alternativ til det klassiske sorte slips og lignende farver.

Butterfly til konfirmationen

Selvom slipset generelt er det foretrukne valg, er en butterfly til konfirmationen bestemt ikke en bandlyst accessory. Butterflyen fås også i et nydeligt paisley-mønster.

Butterfly

Designer: Trendhim Pris: 275 kr.
Find butterflyen her

Den kunne blandt andet se sådan her ud. De flotte farver og detaljerede mønstre gør butterflyen til et smart accessory til jakkesættet og mulighederne er mange!

Manchetknapper til konfirmationen

Manchetknapper

Designer: Trendhim Pris: 695 kr.
Find manchetknapperne her

Under din blazer gemmer der selvfølgelig en flot skjorte og til den flotte skjorte skal der sidde to manchetknapper. Et par manchetknapper fås ikke kun i guld og sølv. De seneste år er der kommet utallige kreative fortolkninger af et par manchetknapper. Det er ovenstående par med mekanisk urværk et suverænt eksempel på.

Det ser blæret ud og du kan være sikker på at tiltrække opmærksomhed på trods af, at manchetknapperne ikke er særligt store. Ved én optrækning går uret i 10-12 timer.

Manchetknapper i læder

Designer: Trendhim Pris: 175 kr.
Find manchetknapperne her

Hvis et par manchetknapper med indbygget mekanisk urværk er for smart, findes der andre gode alternativer. Flettet læder og forkromet sølv arbejder fremragende sammen. Ovenstående manchetknapper er særligt ideelle, hvis konfirmanden vælger et blåt jakkesæt med elegante brune sko. Dog er det ikke en nødvendighed at jakkesættet og skoene har denne farve. Et par brune manchetknapper i læder fungerer også fint med et sort jakkesæt, så længe skjorten blot er hvid.

Armbånd til konfirmationen

Armbånd, brunt læder

Designer: Trendhim Pris: 195 kr.
Find armbåndet her

I forlængelse af et par manchetknapper i flettet læder, kan du tage et armbånd på håndleddet i komplementerende materiale og farver.
Et armbånd til konfirmationen er ikke nogen klassisk accessory. Til gengæld er det en fed accessory, da et herre armbånd tilfører ungdommelighed til et jakkesæt. Mange drenge har det svært ved at skulle have et jakkesæt på til konfirmationen, da det ofte er første gang de skal have et på. Netop derfor er det en god idé at komplementere jakkesættet med et lækkert armbånd.

Armbaand i sort læder

Designer: Trendhim Pris: 285 kr.
Find armbåndet her

Der findes et væld af armbånd, hvorfor der også er et væld af muligheder. De flettede armbånd i læder er rigtigt populære. Derfor er et sort armbånd som dette en flot accessory til konfirmationstøjet.

Ur til konfirmationen

Nu hvor vi er ved accessories til håndleddene, bør vi også give uret opmærksomhed, for selvfølgelig skal en konfirmand have et flot ur på. Måske du allerede ejer et fedt ur, men skulle det modsatte være tilfældet kan du med fordel spekulere i et nyt ur til den store dag.

Gant ur

Designer: Gant Pris: 1995 kr.
Find uret her

En konfirmand træder som sagt ind i de voksnes rækker. Derfor bør et nyt urkøb til konfirmationen også afspejle dette. Vælg et ur du også ville kunne se dig selv med om 10 år. Hvis det virker som en svær opgave at skulle se 10 år ind i fremtiden, kan du bruge ovenstående elegante ur fra modehuset, Gant, som inspiration. En elegant rem i læder og et flot ur i stilrent design kan beskrives som klassisk herremode, når det er bedst.

Et ur til konfirmationen der vil kunne bruges mange år fremadrettet behøver dog ikke være essensen af klassisk herremode. Det må gerne skille sig ud og have unikke features.

Triwa ur

Designer: Triwa Pris: 2495 kr.
Find uret her

Et kulsort ur som denne nydelige model fra svenske Triwa er både flot, stilrent og hvad man kan beskrive som et ægte herreur. Et sort herreur fungerer desuden fremragende med et sort jakkesæt, men det er vigtigt at du lægger vægt på, at sort og hvid er de gennemgående og dominerende farver ved det samlede outfit. Priserne på disse to ure er i den høje ende, men med lidt søgen kan man sagtens finde billige ure i samme stilart.

Elegant kortholder i brun læder

Kortholder

Designer: Trendhim Pris: 149 kr.
Find kortholderen her

Idet konfirmanden træder ind i de voksnes rækker er det snart tid til at få eget kreditkort og ikke mindst en pung, der oser af kvalitet og stilrent design. En elegant kortholder som ovenstående i brun læder er mere end rigeligt til en herres behov. Med denne kortholder kan du have både sygesikring, NemID, kreditkort og klippekort til den lokale bagelforretning. Og så er der i øvrigt stadig plads til flere samt et lille bundt sedler. Sidstnævnte kan du være sikker på at få masser af, når gæsterne været forbi med gaver.

Related Articles

Leave a Comment