Home Konfirmationstøj Konfirmationskjoler 2019 – De største trends

Konfirmationskjoler 2019 – De største trends

by Konfirmationsportalen

Konfirmationen er for mange den største dag i en teenagers liv. Det er en dag, hvor man er i centrum hele dagen, en dag med mange gaver, taler og uforglemmelige oplevelser. Derfor skal kjolen også være helt perfekt, og der bliver ofte lagt utrolig mange kræfter i at finde den helt rigtige konfirmationskjole til den store dag.

Nogle af de allerstærkeste tendenser i modebilledet lige nu, som også vil afspejle sig i trenden for konfirmationskjoler og -outfits i 2019 er flæser og prikker, materialemix og 2-delte sæt. Derudover er raffinerede blondekjoler selvfølgelig stadig et sikkert hit i konfirmationsmoden, men vi ser også en større tendens til, at bukser og buksedragter vinder indpas blandt de mere sporty piger, der ikke er vilde med at gå i kjoler til dagligt.

Det er tydeligt, at det er blevet mere vigtigt for pigerne at bevare deres egen personlige stil og udtryk på den store dag og iklæde sig et outfit, som de føler sig godt tilpas i. Der sker også en drejning over mod mere fashion-prægede konfirmationskjoler og outfits, dvs. kjoler og outfits, som afspejler tidens generelle modetendenser i modsætning til de mere klassiske, tidløse konfirmationskjoler.
Artiklen fortsætter under billedet…

Simo top - Lola-buks

Simo top – Lola-buks fra White And More

2 delte sæt

Vi ser et større udvalg i 2 delte sæt, som stadig giver konfirmationskjole-looket, men som efter konfirmationen kan bruges hver for sig, og som dermed er et mere økonomisk alternativ. Det kan f.eks. en yndig tyl nederdel med en matchende bluse eller top. Eller det kan være et par hvide bukser sat sammen med en hvid top, for at skabe jumpsuit looket.
Artiklen fortsætter under billedet…

Konfirmationskjoler 2019 - De største trends

Carla Konfirmationskjole fra White And More

Flæser

Flæser bliver et af de helt store fashion trends, som vi allerede så lidt til i 2018, men som bliver endnu stærkere i 2019. Flæser giver et lidt bohemeagtigt udtryk, som er super trendy og populært.
Artiklen fortsætter under billedet…

Nola konfirmationskjole

Nola konfirmationskjole fra White And More

Prikker

Prikker er heller ikke til at komme udenom, og flere styles er designet i transparente metervarer med indvævede prikker, der giver et super raffineret udtryk.
Artiklen fortsætter under billedet…

Konfirmationskjoler 2019 - De største trends

Frederikke buksedragt fra White And More

Materiale mix

Materiale mix er en populær tendens, hvor f.eks. glatte hvide metervarer kombineres med delikate blonder, eller transparent tyl. Det er også super trendy at style en fin blondekjole med en denim jakke, for at skabe et mere råt udtryk, eller alternativt en biker jakke i velour, som er helt oppe i tiden i det generelle modebillede, og dermed lave et fashion statement.
Artiklen fortsætter under billedet…

Konfirmationskjoler 2019 - De største trends

Konfirmationstøj fra White And More

Konfirmationskjolerne på billederne i artiklen kan købes hos WhiteAndMore.dk

Related Articles