Home Inspirationsartikler 6 flotte konfirmationskjoler

6 flotte konfirmationskjoler

by Konfirmationsportalen

Der er ikke er længe til konfirmationen, som må siges at være en af de største begivenheder i teenageårene. Derfor er der selvfølgelig heller ikke nogen tvivl om, at tøjet skal se flot ud både i kirken, men også til den efterfølgende fest. Til det formål finder du seks flotte konfirmationskjoler til piger, som er særligt velegnede til dagen – og i forskellige prisklasser.

Konfirmationskjoler traditionelt set hvide, hvorfor størstedelen af denne samling også er at finde i denne farve. Dog er der et enkelt alternativ, som kan findes i bunden af artiklen. Flotte konfirmationskjoler til piger er som regel præget af stilren karakter. Kjolens design må helst ikke være præget af for mange unødvendige detaljer og der må generelt ikke ske for mange forskellige ting. Kort sagt skal der være en rød tråd, hvilket er fælles for følgende konfirmationskjoler.

Enkel hvid kjole med diskret mønster

Minimum kjole

Minimum / Find lækre kjoler her

Modehuset Minimum er kendt for at lave tøj til piger, hvor der er stort fokus på at holde designet enkelt og pænt. Det må man i høj grad sige gør sig gældende for denne nydelige kjole, som har et diskret mønster, der giver kjolen et unikt præg. Kjolens enkle udtryk gør, at der i højere grad kan fokuseres på konfirmandens stylede hår og flotte stiletter.

Pæn hvid kjole uden ærmer

M Missoni kjole

M Missoni / Find lækre kjoler her

M Missoni er et ægte premium mærke, som virkeligt har forstand på at levere den sidste nye mode i fantastisk kvalitet. Selvom denne konfirmationskjole fremstår ganske stilren, formår den alligevel at være sin helt egen, hvilket naturligvis skyldes kjolens pæne mønster. Heldigvis er mønsteret ikke dominerende, hvorfor kjolen er ideel til konfirmationen.

Stilren hvid konfirmationskjole

Swing kjole

Swing / Find lækre kjoler her

Der er ingen tvivl om, at konfirmationskjoler til piger bør være uden ærmer. Det er en moderne fortolkning af de mere gammeldags kjoler til piger, hvor ærmerne var lange og kroppen i det helet taget var pakket godt ind.

Eksklusiv Versace kjole til konfirmationen

Versace Jeans Jerseykjoler

Versace Jeans / Find lækre kjoler her

Vi kender Versace og ved ligeledes hvad det italienske modehus står for. Derfor behøves der næsten heller ikke nogen uddybende forklaring til denne konfirmationskjole. Det bliver ikke meget mere elegant.

Elegant lang kjole i hvid

Swing Maxikjole

Swing / Find lækre kjoler her

Swing laver nogle rigtigt flotte konfirmationskjoler til piger, der samtidig er til at betale. Her er det en mere klassisk kjole af slagsen, som i modsætning til de andre kjoler går hele vejen ned til fødderne.

Elegant rosa konfirmationskjole

Swing cocktailkjole

Swing cocktailkjole

Swing / Find lækre kjoler her

Som der blev nævnt indledningsvis, gemte der sig et alternativ til de hvide konfirmationskjoler. Det er naturligvis denne elegante kjole i rosa, der er tale om. Konfirmationskjolen behøver altså ikke være hvid. Hvorfor ikke skille sig ud fra mængden? Med en rosa kjole kommer du til at se ekstraordinært unik ud, som helt automatisk vil fungere som blikfang, når pigerne er samlet i kirken. Det er vel ikke det værste?

Related Articles