Home Inspirationsartikler 6 herreure til konfirmanden

6 herreure til konfirmanden

by Konfirmationsportalen

Konfirmationen markerer dagen, hvor drenge bliver til mænd. Det betyder selvfølgelig også, at der skal sidde et pænt ur på håndleddet. Et rigtigt herreur er nemlig det eneste ægte smykke til en mand. Selvfølgelig kan man også have kæder, ringe og så videre, men uret er altså det herskende accessory til mænd.

Derfor skal den snart konfirmerede herre anskaffe sig et lækkert ur, såfremt han ikke allerede ejer et. Sådan et ur behøver i øvrigt ikke koste det hvide ud af øjnene. Det behøver ikke være et splinternyt Rolex eller Audemar Piguet. Såfremt det var tilfældet ville de færreste af os eje et ur på. Sandheden er nemlig, at der findes rigtigt mange fornuftige mærker, som laver luksuriøse ure, der er til at betale.

Brunt herreur i unikt design

Nixon brunt herreur

Nixon / Find lækre ure her

Og et af dem hedder Nixon. Nixon læner sig på mange måder op ad Seiko, som de fleste er bekendte med. Dog er priserne en anelse lavere og håndværket er heller ikke helt på samme niveau. Til gengæld findes Nixon urene i et imponerende bredt udvalg. Blandt de flotteste modeller finder du dette unikke herreur, som er forkælet med et brunt farvetema. Særligt skiven gør uret til en sjældenhed og giver ligeledes anledning til store øjne fra vennerne omkring.

Elegant Daniel Wellington herreur med brun læderrem

Daniel Wellington herreur

Daniel Wellington / Find lækre ure her

Daniel Wellington er på kort tid blevet et særdeles anerkendt navn inden for herreure. Det skyldes den tilgang, Wellington har til ure. Den korte forklaring er, at klassisk elegance og minimalisme kombineres på fornem vis. Det har du i øvrigt et fint eksempel på med denne model.

Eksklusivt herreur i guld

Nixon herreur guld

Nixon / Find lækre ure her

Det er smag og behag og sådan vil det altid være. Nogen vil kalde dig for vulgær russer, hvor andre vil misunde dig og spørge hvor uret er købt. Uanset hvilken side man står på, er der ingen tvivl om, at guldure er kommet for at blive. Derfor er det heller ingen skam at iklæde håndleddet sådan en lækkerbisken.

Flot Triwa herreur med læderrem

Triwa herreur med læderrem

Triwa / Find lækre ure her

Triwa har ry for at lave herreure, der bærer præg af høj kvalitet. Det er urværker, som holder i årtier trods priser, der i særdeleshed er til at have med at gøre.

Råt herreur i matkrom

Nixon matkrom herreur

Nixon / Find lækre ure her

Normalt er det de klassiske og elegante herreure, der gør det fine jakkesæt følgeskab på dagen, hvor konfirmationen finder sted. Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at det ikke er tilladt at skille sig ud. Det er også vigtigt at huske på, at sådan et herreur ikke kun skal bruges på den store dag. Så hvorfor ikke gå efter et råt herreur i matkrom, som Nixon på engelsk beskriver som Gun Metal?

Smart Swiss Military herreur i rustfrit stål

Swiss Military herreur

Swiss Military / Find lækre ure her

Blandt de mest klassiske herreure i forhold til design, ville det ikke være forkert at bruge dette ur fra Swiss Military som eksempel herpå. Uret har den klassiske stålrem med rund skive og kronografer, hvor den dybe blå farve agerer perfekt kontrast. Sådan et ur er tidløst og relevant resten af dit liv.

Hvilket ur kunne du forestille dig at have på håndleddet?

Related Articles