Home Inspirationsartikler 8 gaveidéer til konfirmanden

8 gaveidéer til konfirmanden

by Konfirmationsportalen

Hvad end man er konfirmand eller gæst til konfirmationen, skal der tænkes i baner a la gode gaveidéer. Hvad skal man ønske sig og hvad skal man give konfirmanden? Her i artiklen finder du 8 gaveidéer til konfirmanden, der med garanti vil sættes pris på.

Eksklusivt Cerruti ur med gummirem

Cerruti herreur

Cerruti / Find ure her

Blandt de mest oplagte gaveidéer til konfirmanden er et ur selvfølgelig at finde. Det giver også fin mening, da konfirmationen markerer dagen, hvor konfirmanden rykker op i de voksnes rækker. Dette Cerruti-ur er et fint eksempel på, hvordan et eksklusivt ur kan se ud, samtidig med at budgettet ikke bliver væltet helt omkuld.

Fed blå blazer til den stilrede herre

Tiger of Sweden blazer

Tiger of Sweden / Find det her

I og med at den mandlige konfirmand træder op i de voksnes rækker, giver det god mening at forære et stykke tøj af luksuriøs karakter. Her kunne en fornem blazer være en glimrende mulighed, hvor særligt den melerede blå farve er populær. Sådan en blazer kan konfirmanden se frem til at få glæde af i adskillige år.

Fed drone med integreret kamera

Hubsan X4 Cam Plus Quadcopter

Hubsan X4 Cam Plus Quadcopter

Inden for elektronik er det særligt dronerne, der trender. Det der gør dronen til en fantastisk gaveidé er, at legetøjet kombinerer underholdning med kvalitetsprægede billeder og filmoptagelser. Trods dronens irriterende lange navn, er den blandt de mest prisvenlige modeller, der samtidig tilbyder høj kvalitet i forhold til performance, optagelser og billeder.

Flot klassisk skuldertaske i sort

Tommy Hilfiger skuldertaske

Tommy Hilfiger / Find lækre tasker her

Når man officielt er blevet konfirmeret begynder tiden at gå rigtigt hurtigt. Inden man når at kigge sig om, skal man til at starte i gymnasiet, på handelsskolen og lignende. Derfor er det heller ikke noget tosset tidspunkt at forære en stilet skuldertaske, der kan tjene formålet som elegant transportmiddel for laptoppen, iPad’en og hvad de unge mennesker ellers ejer af elektronik.

Stilren Marc Jacobs herrepung i sort

Marc Jacobs herrepung

Marc Jacobs / Find lækre punge her

I følgeskab med skuldertasken er en pung i ypperste kvalitet og design ligeledes en oplagt gaveidé. Her tjener ovenstående model som glimrende forgangseksempel. Trods en relativt høj pris kan man være helt sikker på en seriøs lang levetid.

Helikoptertur i Danmark

DuGlemmerDetAldrig - helikoptertur

Go Dream

Gaveidéer til konfirmanden behøver ikke tage udgangspunkt i materialisme. Hvorfor ikke forære konfirmanden en oplevelse, der sent glemmes? De færreste har fløjet helikopter, hvorfor det vil være en helt speciel oplevelse samtidig med at Danmark ses fra et helt nyt perspektiv.

Mobil højtaler med fremragende lyd

Vooni højtaler

Vooni

Det ville ikke være nogen overdrivelse at påstå, at musik er kommet for at blive. Derfor er det heller ikke nogen tosset idé at forære konfirmanden en mobil højtaler, der rent lydmæssigt kan konkurrere med selv de helt dyre anlæg. For lige under 1300 kroner kan hele boligblokken underholdes til sommerfesten i baghaven og lignende arrangementer, hvor stemningen er i top.

Vækkeur der sikrer at konfirmanden vågner til tiden

Flyvende vækkeur

Flyvende vækkeur

De gode gaveidéer til konfirmanden behøver ikke at beløbe sig i mange penge, selvom der ikke kan lægges skjul på, at konfirmanderne traditionen tro altid bliver forkælet i ejendommelig grad. En mere symbolsk om end praktisk gaveidé kunne derfor være sådan et flyvende vækkeur, der med garanti vil sikre en effektiv vækning. Vækkeuret stopper nemlig ikke med at larme før, man enten har fanget den eller fået tøj på.

Related Articles