Home Inspirationsartikler 6 smykker til konfirmationen

6 smykker til konfirmationen

by Konfirmationsportalen

Til den store dag er det vigtigt at have pænt tøj på, men udover en skarp mundering kan smykker til konfirmationen være prikken over i’et. Det er det sidste, der skal til for at ligne et godt gammeldags 13-tal.

Smykker til konfirmationen kan være mange ting. Følgende samling af smykker til konfirmationen tæller 3 gode idéer til både drengen og pigen. Smykker er i øvrigt langt fra kun til piger. Smykker til drenge kan være vigtige accessories, hvis bare de rigtige vælges.

Lad os starte med 3 smykker til piger.

Stilrent armbånd i sølv til piger

Sweet Deluxe armbånd

Sweet Deluxe armbånd / Find smykker her

Til konfirmationen har pigerne som regel hvide kjoler på, hvor det stilrene udtryk er til at få øje på. I forlængelse heraf ville sådan et stilrent armbånd i sølv være en god måde at komplementere kjolen. Det er enkelt og pænt på en unik facon. Det gør ikke noget, at pigerne har flere armbånd på, så længe smykkerne ikke bliver dominerende.

Elegante øreringe i rosaguld

Michael Kors øreringe

Michael Kors / Find smykker her

Selvom konfirmationskjolen er hvid, er der ikke noget i vejen for at kombinere den med smykker i andre farver. Sådan et par elegante øreringe i rosaguld fungerer som en flot kontrast. Selvom øreringe ikke er noget dominerende smykke, kan det alligevel være toneangivende i forhold til det overordnede indtryk.

Flot guldhalskæde til piger

Sweet Deluxe halskæde

sweet deluxe / Find smykker her

Hvid og guld går hånd i hånd. Det betyder selvfølgelig også, at en flot guldhalskæde som denne ville sidde lige i skabet sammen med din hvide kjole. Trods sit abstrakte design fremstår halskæden alligevel stilren. Som komplementerende smykke til denne halskæde, kan man overveje et enkelt eller to pæne armbånd – gerne i guld også.

Smukt herreur i guld med rød læderrem

Komono herreur

Komono / Find ure her

Man siger, at uret er det vigtigste smykke til en mand. Derfor er uret også førsteprioritet, når det drejer sig om smykker til konfirmationen. Komono er kendt for at lave smukke ure i eksklusive designs, der samtidig er til at betale. Det bærer dette smukke herreur i den grad også præg af.

Sort armbånd af flettet læder til mænd

OXXO armbånd

OXXO design / Find smykker her

Armbånd til mænd er blevet et særdeles trendy accessory, hvor armbåndene som regel arbejder rigtigt godt sammen med armbåndsure. Omvendt fungerer armbånd som denne model fra OXXO design også godt som kontrast på modsatte håndled.

Denne type armbånd findes i mange forskellige afskygninger. Du har de enkle modeller som denne, men der findes også armbåndene, som snor sig flere gange om håndleddet og dermed fremstår mere voluminøse. Uanset hvad du vælger, er det i høj grad et godkendt stykke smykke til konfirmationen.

Rå sølvring til mænd

Icon Brand, sølvring

Icon Brand / Find smykker her

Det er sjældent, man ser mænd, der går med ringe, hvis altså ikke de er gift. Det hænger garanteret sammen med, at mange tror, at ringe er forbeholdt det kvindelige køn. Det er noget sludder, for der findes masser af fede ringe til mænd. Det er denne rå ring et godt eksempel på. I forhold til smykker til konfirmationen, er sådan en ring et særligt godt valg, da det får herren til at fremstå ældre. Og det går vel ikke noget, når nu man alligevel træder ind i de voksnes rækker.

Related Articles