Home Inspirationsartikler Populære konfirmationsgaver til drenge og piger

Populære konfirmationsgaver til drenge og piger

by Konfirmationsportalen

Hvad skal du give til konfirmanden i 2018? Det kan du finde svaret på i denne artikel! Vi har nemlig kigget i spåkuglen og fundet en masse gaveideer, der forventes at blive meget populære blandt piger og drenge til konfirmationen i 2018. Læs med herunder og find den perfekte konfirmationsgave allerede i dag.

Konfirmationsgaver til drengene

Herunder finder du nogle af de mest populære gaveideer til drengene i 2018. Som du vil opdage, fylder elektronik en del. Dog forventes det også, at oplevelsesgaver, møbler og cykler vil figurere på mange ønskesedler.

B&O headphones

Unge mænd ELSKER god lyd. Derfor er det oplagt at give et par B&O headphones til konfirmanden. B&O er kendt for at lave nogle af markedets bedste og flotteste headphones. Derfor behøver du som gavegiver bestemt ikke at frygte for kvaliteten. B&O headphones kan fås fra ca. 2000 kr. og op efter afhængig af, hvor ”god” en model konfirmanden ønsker sig.

Bridgewalking

Til ham som ikke er bange for højder, er dette en meget interessant konfirmationsgave. Bridgewalking foregår på den gamle Lillebæltsbro i Middelfart. I ca. 60 meters højde vil han få en fantastisk udsigt ud over Lillebælt. Bridgewalking forventes at blive en meget populære oplevelse og konfirmationsgave i 2018. Derfor er dette en gave du ikke kan gå galt i byen med. Se video af oplevelsen her:

Se bridgewalking priser her

Racercykel

Til den Tour de France-inspirerede knægt er racercyklen et meget godt bud på ”den perfekte konfirmationsgave”. Der bliver solgt mange cykler op til konfirmationen, da dette er en af de mest populære gaveideer. Det behøver nødvendigvis ikke at være en racercykel, du giver. Det kan også ”bare” være en normal citybike som han kan bruge til og fra skole. Gode cykler fås fra ca. 2500 kr. og op.

Armbåndsure til drenge

En super konfirmationsgave til drenge, er et armbåndsur. Gaven har altid været populær – og går nok aldrig af mode. DitUr.dk har super skarpe mærker, der er eftertragtet. Mærkene er i øvrigt ikke særlig dyre sammenlignet med så mange andre mærker – og kvaliteten er god. Se det store udvalg af ure til drenge her.

Fladskærms TV

Mange konfirmander ønsker sig også et nyt TV. Derfor er det oplagt som gavegiver at gå på jagt efter et fint fladskærms TV til ham. Lige for tiden hitter Samsung TV’er meget blandt unge. Derudover er der flere og flere som fatter interesse for de såkaldte ”curved TV’s” som er en fladskærm, der er ”bøjet” på midten.

Sovesofa

Et af de mest populære møbler blandt unge drenge og piger, det er uden tvivl sovesofaen. Sovesofaen er et fantastisk møbel set med unges øjne, da der er tale om en smuk kombination af seng og sofa. Drenge elsker at kunne hænge ud i en komfortabel sofa og se film, spille FIFA osv. Dog er det de færreste som har plads til både seng og sofa i samme værelse. I den forbindelse er sovesofaen den perfekte opfindelse.

BedreBoligliv.dk finder du en oversigt over nogle af de mest populære/solgte Innovation sovesofaer. Denne oversigt kan du med fordel bruge som inspiration, hvis du er i tvivl om, hvilken sovesofa du bør give til konfirmanden. Innovation er i øvrigt et af de absolut bedste mærker inden for sovesofaer. Mærket er dansk, har produktion i Danmark og er kendt for en meget høj kvalitet.

Konfirmationsgaver til pigerne

Nu er det pigernes tur. Her finder du gaver som forventes at blive meget populære i 2018. Som altid er make up, smykker og oplevelser et sikkert hit hos pigerne.

Kay Bojesen figurer

De bedårende Kay Bojesen figurer forventes igen at blive meget populære blandt pigerne. Derfor kan du med fordel få pakket en papegøje eller abe ind – og give til den yndige konfirmand. Kay Bojesen figurer er i øvrigt en god gave, da figuren kan være et evigt minde om den store dag.

Ballonflyvning

Hvis du gerne vil give hende noget langt ud over det sædvanlige, så forærer du hende en tur i luftballon. Denne oplevelse vil med garanti brænde sig fast på nethinden – i positiv forstand. Tidligere deltagere på ballonture fortæller, at det er noget af det smukkeste de har prøvet: At glide langsomt og lydløst henover landskabet. Ballonflyvning er i øvrigt også en god gaveide til drengen. Er du i tvivl om, hvor smukt ballonflyvning kan være? Prøv i så fald at tage et kig på nedenstående video. Den vil med garanti få dig på andre tanker.

Se priser på BallonFlyvning her

Make up

Make up er en klassiker inden for konfirmationsgaver til pigerne. Derfor skal den selvfølgelig med i denne artikel. Piger har meget forskellige præferencer, når det kommer til make up mærker osv. Derfor er det en god ide at finde ud af, hvad hun godt kan lide, inden du køber. Der er for eksempel mange piger som elsker MAC-mærket. Måske det også er et mærke for hende?

Julie Sandlau smykker

Smykker er også en yderst populære gaveide. Det forventes, at smykker fra Julie Sandlau bliver et ekstra stort hit i 2018. Julie Sandlau er en meget dygtig designer, der er kendt for at lave stilrene smykker som passer til stort set alle. Især hendes ”blad”-øreringe har oplevet meget stor succes. Se det store udvalg af Julie Sandlau smykker her.

Armbåndsure til piger

En stensikker ”vinder” i forhold til konfirmationsgaver til piger, det er armbåndsuret. Denne gave har været populær at give de sidste mange årtier – og ser ikke ud til at gå af mode. På DitUr.dk har de mange gode mærker, der ikke er særlig dyrt sammenlignet med så mange andre mærker. Dog betyder det ikke, at det er dårlig kvalitet – tværtimod. Se det store udvalg af ure til piger her.

Hvordan vælger du den bedste gave?

Nu er du blevet præsenteret for en masse gaveideer, men hvordan vælger du så den bedste? En god tommelfingerregel er at vælge en gave, der passer på konfirmandens personlighed. Det kan du læse mere om i afsnittet herunder.

Find en gave som passer på konfirmandens personlighed

Er konfirmanden vild med eventyr, adrenalinsus og lignende? I så fald er det oplagt at forære ham eller hende en oplevelse – for eksempel bungyjump eller faldskærmsudspring – der er masser af oplevelser at vælge i mellem. Se priser på BallonFlyvning her. Er der derimod tale om en konfirmand, der gør meget ud af sit udseende, så er det sandsynligvis bedst at give make up eller smykker.

Giv gave efter interesser

En anden mulighed er at vælge en gave som passer på konfirmandens interesser. Det kan for eksempel være, at han elsker fodbold, hvorfor en fodboldrejse vil være på sin plads. Hvis hun er meget kreativ anlagt, vil et malerkursus måske fald i god jord.

Se vores topliste over gaver til drenge her.
Se vores topliste over gaver til piger her.

Related Articles