Konfirmationsportalen > Konfirmationsgaver > Konfirmationsgaver til drenge

Konfirmationsgaver til drenge

Konfimationsgave drengeVi har lavet en Top-liste over konfirmationsgaver til drenge. Du kan få inspiration til konfirmationsgaver til drenge på listen. Det er både oplevelser, elektronik og tøj der er populært blandt drenge.
Der er også alternative gaveideer at finde i vores artikel om konfirmationsgaver i alle prisklasser.

PENGE!

PENGE!

Penge har i laaang tid stået først på konfirmandernes ønskeliste - og vil nok gøre det længe endnu. Penge er ikke så spændende, så en sjov indpakning kan gøre det mere festligt, lav fx et pengetræ eller hvad med en Money Maze (penge labyrint).

Et godt råd: sørg for at de mange penge anbringes sikkert i banken til en god rente.
Oplevelser - at opleve er at leve!

Oplevelser - at opleve er at leve!

Hvad med en tur som Co-driver i en Ferrari, en dag som pilot, en tur i luftballon, en tur på jetski og meget andet. På DuGlemmerDetAldrig.dk har de oplevelser for en hver smag og pengepung - og gavekortet kan printes med det samme.
Et ur

Et ur

Alle konfirmander bør få et ur i konfirmationsgave. Det er en traditionel gave, der bør ligge på alle konfirmanders gavebord. Trenden på urmarkedet handler om flotte farver og den klassiek urskive med balance og simple detaljer.
Hos Ditur.dk har de samlet 48 af de mest oplagte herreure til konfirmanderne i 2018.
Vitual Reality briller

Vitual Reality briller

3D er fremtiden og med Virtual Reality briller, kan du med din smartphone let komme ind i den magiske 3D verden. Virtual Reality briller fåes fx her... (kun 229,-).
Airboard

Airboard

Et Airboard er en super gaveide - konfirmanden bliver godt kørende på Airboardet der er selvbalancerende. Bestil fx et Airboard her hos CoolShop.
Bærbar computer

Bærbar computer

Bærbar computer - næsten alle ønsker sig en bærbar computer til at tage med i skole og over til vennerne.
iPhone / iPad

iPhone / iPad

Apples iPhones og iPads giver unikke og fantastiske mobiloplevelser og har et væld af muligheder. Gå direkte på det mobile internet via 3G og WiFi. Der kan downloades masser af videoer, underholdning, spil og meget mere.
Fladskærms tv

Fladskærms tv

Et lækkert farvetv som passer på drengeværelset.
Konfirmand 2017 t-shirten!

Konfirmand 2017 t-shirten!

Lækre t-shirts med unikke Konfirmand 2017 designs - flere farver og motiver. Eller hvad med den populære konfirmandbamse? Begge dele bestilles let under konfirmationsmerchandise
Fodboldtrøje

Fodboldtrøje

En lækker fodboldtrøje fra yndlingsklubben og evt. med yndlingsspillerens navn på. Find inspiration til køb af fodboldtrøjer her.
Fodboldstøvler

Fodboldstøvler

Et par seje fodboldstøvler er altid et hit. Fodboldstøvler fåes i mange smarte farver og designs - de kan ofte findes til en god pris på internettet. På denne side: Billige fodboldstøvler kan du finde masser af inspiration.
Kørekort

Kørekort

Ja, der er længe til en konfirmand bliver 18 år, men kørekort er dyre - så en gaveide kunne være en opsparingskonto med et mindre beløb, som start til kørekortet. Et kørekort koster fra 8.000 kr. og op.

Se konfirmationsgaver til piger her >>

Se anderledes konfirmationsgaver her >>

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk