Konfirmationsportalen > Konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver

Konfirmationsgave, pakkeGaver til en konfirmation er altid en udfordring. De fleste konfirmander ønsker sig penge, så de selv kan købe, hvad de har lyst til. Hvis man vælger at give konfirmanden penge, er en god idé give dem på en lidt utraditionel måde, altså andet end bare at give dem i en kuvert.

Pengene kan fx lægges i et smykkeskrin, i en lækker pung, i en dejlig taske, i en lille skattekiste – eller som noget nyt: i en Money Maze (en penge labyrint, hvor det kræver lidt at få dem ud af :-)). Tingene, pengene lægges i, kan fungere som en ekstra gave til konfirmanden. På den måde får man overrakt pengene på en lidt mere festlig måde, og man giver samtidig en lidt mere personlig gave.

Sidste øjebliksgaven!

Giv en oplevelse – fx en tur i en Ferrari, en tur i en luftballon – der er masser af muligheder med oplevelsesgaver fra DuGlemmerDetAldrig.dk – Kan bestilles og printes online, så du har gavekortet til oplevelsen med det samme!

Topgaveliste drenge
Topgaveliste piger

Gaven fra forældrene til konfirmanden vil som oftest være den største. Konfirmander, piger som drenge, ønsker sig tit elektronik, såsom mobiltelefoner, iPod, MP3 afspillere, stereoanlæg, tv (fladskærm), digitalkameraer og computere. Derfor kræver det typisk en del penge at købe en gave.

Giv pengegaven på en sjov måde!

Alle konfirmander ønsker sig penge – lidt kedeligt måske – men med en Money Maze bliver det ihvertfald lidt sjovere når pengene skal pakkes ind. Pengen placeres i boksen og kan kun komme ud når kuglen er kommet igennem labyrinten… Bestil en Money Maze her…

Der er selvfølgelig også typiske pigegaver og drengegaver.

Typiske konfirmationsgaver til piger

Håndtaske, Louis Vuitton
Parfume, Lacoste
Smykke
MacBook Air

Se topliste over gaver til piger her…

Typiske konfirmationsgaver til drenge:

  • Cykel
  • Ur (fx fra DitUr.dk)
  • Bærbar
  • Smartphone
  • Spil til PlayStation / Xbox
  • Sportsudstyr (fx fodboldtrøje eller tennisketsjer)
Armbåndsur
MacBook Air
Herrecykel, Trek
iPhone6, Apple

Se topliste over gaver til drenge her…

Anderledes konfirmationsgaver:

Ønsker man at give en mere utraditionel konfirmationsgave, så kan oplevelser være sagen:

  • Gavekort til oplevelser
  • Biografture
  • Rejser
  • Weekendture (fx en tur i Lalandia, London)

Se idélisten over anderledes konfirmationsgaver her…

Gaver skal altid gives af kærlighed – i bund og grund er prisen på gaven ikke så vigtig, hvis bare gaven betyder noget for modtageren. Som giver af en gave er det vigtigste at gøre modtageren glad og samtidig vise, at man holder af modtageren.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk