Konfirmationsportalen > Konfirmationstøj > Konfirmationstøj til piger

Konfirmationstøj til piger

Konfirmationstøj til piger, ja så er kjolen jo det første man tænker på. For enhver pige, så betyder kjolen til den store dag rigtig meget. Når man nu skal være i centrum for en dag, ja så vil man jo også gerne være klædt i en smuk kjole. Stilen ændrer sig år for år, og udvalget af konfirmationskjoler er også i år meget stort. Der har ikke de senere år været et særligt stort udvalg af kjoler med ærmer. Men det viser sig, at der i år er et meget stort udvalg af kjoler med ærmer, både korte, mellemlange og helt lange ærmer. Men også på mange andre punkter har stilen ændret sig. Men meget kendetegnede, så er det stadig de korte kjoler der sælger. Der findes kun ganske få helt lange kjoler til denne sæson.

Kjolen skal være noget helt særligt…

Du har sikkert brugt meget tid på at se modelfotos af smukke konfirmationskjoler. Du har sikkert også udset dig et par modeller som fascinerer dig. Men én ting er at se kjolen på et modelfotos og så at se den i virkeligheden. For det er jo ikke sikkert at denne smukke kjole er smuk på dig. De fleste af kjolerne er smukke på de fleste. Men der er altså også kjoler som er smukkest på en lille pige og andre er smukkest på de lidt større piger. Hos MetteDK oplever de, i mere end 75% af tilfældene, at deres kunder køber en anden model, end den model de havde udset sig før de kom i butikken. Det er derfor meget vigtigt, at man prøver kjolen inden man foretager det endelige køb, siger Mette Nissen fra MetteDK i Holstebro.

Hos MetteDK finder du helt unikke konfirmationskjoler, se dem på www.mettedk.dk – følg dem på facebook, og blive løbende opdateret om det sidst nye.

Online konfirmationstøj til piger

Her er en række links til butikker der sælger smart konfirmationstøj og tøj til Blå Mandag til piger og tilbehør online. Bestil det hele på nettet og få leveret til døren.

Online tøjbutikker der holder - tøj til Piger

asosKøb ind i verdens største garderobe med mere end 800 mærker på ASOS.com.
Se ASOS store udvalg her
Gratis levering ved køb for over 190 kr.
stylepitFind de fedeste mærker hos StylePit - til konfirmation og Blå Mandag.
Se STYLEPITs store udvalg her
Gratis levering ved køb for over 299 kr.
miintoMiinto har samlet de bedste modebutikker et sted med alle de kendte mærker!
Se Miintos udvalg her
Gratis levering ved køb for over 499 kr. Gratis returnering.
boohooBoohoo har alle de kendte mærker - og altid gode tilbud!
Se Boohoos store udvalg
Gratis levering ved køb for over 500 kr.
NELLYNELLY er din online tøjbutik med masser af smart tøj til unge piger. Både til konfirmationen og Blå Mandag.
Se Nellys store udvalg her
Gratis levering ved køb for over 199 kr.
BooztFind alle mærker hos Boozt - til konfirmation og Blå Mandag.
Se Boozts store udvalg her
Gratis levering ved køb for over 499 kr. Gratis returnering.
lookfantasticLookFantastic tilbyder over 14.000 produkter fra mere end 400 brands. De har alt i produkter indenfor hår, make-up, hudpleje og sundhed.
Se LookFantastics store udvalg her
Gratis levering ved køb for over 500 kr.

Modeshow og konfirmandmesser

KonfirmationskjolerDet er en rigtig god idé at lade sig inspirerer ved modeshow og/eller på konfirmandmesser, inden man tager den endelige beslutning om valg af kjole. Det er en helt anden oplevelse at se kjolen på en levende model, end blot at se kjolen på modelfotos eller hvor kjolen hænger på en bøjle. Ved modeshows og egentlige konfirmandmesser, får man ofte også mulighed for at se på andendagstøj og andet, som vedrører den store dag, udtaler Mette Dyrmose Kristensen fra MetteDK.

Der er masser af muligheder for at købe konfirmationstøjet online, fx har Dressme masser af lækker tøj til konfirmanden. Vi har samlet en række links til butikker der sælger smart konfirmationstøj, tilbehør og konfirmationskjoler.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk