Konfirmationsportalen > Konfirmationstøj > Konfirmationsnegle

Konfirmationsnegle

Konfirmationen er noget DU ser frem til meget længe! DU vil have den perfekte kjole og håret skal være perfekt. Men prikken over i´et er neglene. Så nu er der mulighed for DU kan få smukke negle til dagen, og dit look bliver fuldendt, uden det skader dine naturlige negle. Kunstige negle er ikke til børn. Typisk skal man være 17-18 år. Det er heldigvis den generelle holdning blandt professionelle negleteknikere. Men der er et alternativ, og et alternativ der gør at de også holder til Blå mandag!
Shellac® fra CND er den oprindelige gelé lak. Nu findes der flere mærker på markedet og udvalget er utrolig stort, blandt landets negleteknikere. Shellac® er en blanding mellem neglelak og gelé. Fordelen ved netop denne behandling, fremfor kunstige negle i acryl eller gelé er, at der IKKE skal slibes på natur neglen. Så behandlingen er helt uskadelig. Shellac® er desuden hyporallergenisk. En Shellac® lakering holder typisk optil 14 dage, uden ridser og mærker. Og den er tør og hærdet med det samme efter behandlingen. Så DU slipper for at skulle sidde stille længe og vente på at neglelakken tørrer, og så laver DU alligevel mærker på neglen når du sender sms’er til veninden 🙂

Shellac

Shellac

Hvilke negle kan DU lide?? Udvalget er kæmpe stort, og mulighederne mange. Der fås et utal af farver indenfor de forskellige mærker. Der kan laves almindelig smukke klassiske franske negle med en fin hvid kant. Er DU mere til bling bling, kan der limes flotte glitrende sten på, eller pyntes med glimmer i alle mulige farver. Det er også sødt med sarte pastelfarver, måske en farve der matcher farven til bordpynten på det smukke festbord, eller matcher DIT smarte blå mandags tøj? Der er dog en ting DU skal tænke på. Et par uger før konfirmationen, vil det være en god idé at passe på dine negle. Så de har en smule kant/længde. For man kan ikke lave forlængelse af neglen med gelé lak.

Så hvis DU vil fuldende dit flotte konfirmations look, så find din nærmeste professionelle negleklinik. Gelé lak laves også i flere frisør saloner. Dog understreger Susanne Kjærgaard, CND negletekniker ved New Looks i Aalborg, at det er vigtigt at behandlingen udføres af en professionel. Og ligeledes skal lakken fjernes igen ved negleteknikeren. Der kan også gives klare instruktioner til hjemmeaftagning af negleteknikeren. Hos New Looks er aftagningen en del af pakken. For det vigtigste er, at en behandling der er ren kosmetisk, ikke skal lave skade på neglen.

Kontakt Susanne hos New Looks i Aalborg, eller læs meget mere, og se aktuelle tilbud på www.newlooks.dk. Eller find din lokale negleklinik lige hvor DU bor, og se de mange muligheder.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk