Konfirmationsportalen > Konfirmationstøj

Konfirmationstøj

Konfirmand på motorcykelTøjet er en vigtig del af konfirmationen – det er en stor dag for konfirmanden, og det er derfor vigtigt, at tøjet understøtter dette. Udgifterne til konfirmationstøjet kan blive en væsentlig udgift, men husk, at konfirmationstøj selvfølgelig også kan bruges efter konfirmationen.

Konfirmationstøj til drenge

Der er ingen specielle regler for konfirmandens tøj. I de seneste år har det været blazere med skjorte og slips og et par seje jeans, konfirmander har haft på. Fx er en hvid blazer til mørke jeans meget udbredt – der kan sættes kulør på med et sejt bælte, et farverigt slips og nogle lækre sko.
Vi har samlet en række links til gode tøjbutikker der sælger konfirmationstøj til drenge her.

Konfirmationstøj til piger

Konfirmand ved træPrinsesse på den rå, cool eller søde måde – moden er for alle. Konfirmationskjoler er ofte enten hvid eller hvid/sort eller hvid/blå. De kan både være med tyl eller i satin og silke. Om du vælger luftige eller tætsiddende kjoler afhænger af din personlighed og pasform, hvilket den erfarne ekspedient kan hjælpe dig med at vurdere. Så find en kjolebutik hvor du føler dig tryg og hvor de gider bruge tid på netop dig…

Flotte konfirmationskjoler

Konfirmationsportalen har samlet en række links til gode konfirmationskjolebutikker her og til tøjbutikker der sælger konfirmationstøj til piger her.
Når konfirmationskjolen vælges, bør man overveje, om den også kan bruges efter konfirmationen – på den måde føles udgiften til kjolen knap så stor.

Flotte negle til kjolen

Den flotte kjole fortjener også en flot hånd, har du ikke selv lange negle, så kan du få en negleforlængelse. Der er mange steder de laver flotte negle, hvis du søger på nettet vil der helt sikkert være et sted tæt på dig. Alternativt kan du bestille kunstige dekorede negle på nette, lige til at lime på. Flotte negle til konfirmationen skal naturligvis passe til dit tøj, så husk at finde ud af hvilke farver du kommer til at bære på konfirmationsdagen. Flotte negle er dit bedste accessory.

Kunstige negle til konfirmationen
Negle males til konfirmationen

Tøj til blå mandag

På andendagen/blå mandag har konfirmanden typisk afslappet og moderigtigt tøj på. Der er ikke nogen traditionel påklædning, hverken for piger eller drenge. Vi har samlet en række links til gode tøjbutikker der sælger tøj til Blå Mandag her.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk