Konfirmationsportalen > Konfirmationsgaver > Konfirmationsgaver til piger

Konfirmationsgaver til piger

Konfimationsgave pigerGaver til teenagepiger og ikke mindst konfirmander er svære at finde på. Vi har har lavet en Top-liste over konfirmationsgaver til piger, så du kan få inspiration til konfirmationsgaver til piger på nedenstående liste.
Der er også alternative gaverideer at finde i vores artikel om konfirmationsgaver i alle prisklasser.

PENGE!

PENGE!

Penge har i laaang tid stået først på konfirmandernes ønskeliste - og vil nok gøre det længe endnu. Penge er ikke så spændende, så en sjov indpakning kan gøre det mere festligt, lav fx et pengetræ eller hvad med en Money Maze (penge labyrint).

Et godt råd: sørg for at de mange penge anbringes sikkert i banken til en god rente.
Oplevelser - at opleve er at leve!

Oplevelser - at opleve er at leve!

Hvad med en tur på hesteryg, en dag som pilot, Co-driver i en Ferrari, en lækker wellness oplevelse og meget andet. På DuGlemmerDetAldrig.dk har de oplevelser for en hver smag og pengepung - og gavekortet kan printes med det samme.
Et ur

Et ur

Uret er en traditionel konfirmationsgave og en af de gaver, der oftest bliver husket og brugt i mange år efterfølgende, derfor bør det ligge et ur på gavebordet hos alle konfirmander i 2018.
Hos Ditur.dk har de samlet 48 af de mest oplagte pigeure til konfirmanderne i 2018.
Airboard

Airboard

Et Airboard er en super gaveide - konfirmanden bliver godt kørende på Airboardet der er selvbalancerende. Bestil fx et Airboard her hos CoolShop.
Vitual Reality briller

Vitual Reality briller

3D er fremtiden og med Virtual Reality briller, kan du med din smartphone let komme ind i den magiske 3D verden. Virtual Reality briller fåes fx her... (kun 229,-).
Bærbar computer

Bærbar computer

En super smart bærbar computer er altid sagen. God til at holde sig opdateret op Facebook, til notater i skolen og meget mere.
iPhone / iPad

iPhone / iPad

Apples iPhones og iPads giver unikke og fantastiske mobiloplevelser og har et væld af muligheder. Gå direkte på det mobile internet via 3G og WiFi. Der kan downloades masser af videoer, underholdning, spil og meget mere.
Fladskærms tv

Fladskærms tv

Et lækkert farvetv som passer på et hvert teenageværelse.
Konfirmand 2017 t-shirten!

Konfirmand 2017 t-shirten!

Lækre t-shirts med unikke Konfirmand 2017 designs - flere farver og motiver. Eller hvad med den populære konfirmandbamse? Begge dele bestilles let under konfirmationsmerchandise >
Smykker

Smykker

Flotte smykker er altid et hit. Der findes masser af lækre smykker på nettet. Fx har det flottes smykker til konfirmanden hos SmykkeMester.
Bedstemorcykel

Bedstemorcykel

Det er altid rart at kunne komme rundt - en populær gave er en bedstemorcykel, de er kommet på mode igen. Fx i lyserød - husk lygter, cykelkurv og lås.
Kørekort

Kørekort

Ja, der er længe til en konfirmand bliver 18 år, men kørekort er dyre - så en gaveide kunne være en opsparingskonto med et mindre beløb, som start til kørekortet. Et kørekort koster fra 8.000 kr. og op.

Se konfirmationsgaver til drenge her >>

Se anderledes konfirmationsgaver her >>

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk