Konfirmandkonto

Få gode renter for dine konfirmandpenge på en Konfirmandkonto

PengeKonfirmander får oftest en del penge i konfirmationsgave – og det kan betale sig at investere pengene godt og sikkert i en god bank til en god rente. Igen i år tilbyder pengeinstitutterne skyhøje renter uden binding til forårets konfirmander og nonfirmander på særlige konfirmandkonti. Helt op på 10,5% kommer de!

Bankerne vil rigtig gerne have fat i konfirmanderne og deres penge, så det er en god ide at undersøge markedet for konfirmandkonti inden man sætter sine penge i banken. Vi vil løbende opdatere denne side med information om den bedste konfirmandkonto.

10,5% i rente i 2018!

I år 2018 er den højeste rente, ifølge Mybanker, på 10,5%. Du kan se en oversigt over bankernes renter til konfirmanderne på Mybanker og læse mere om hvordan du opnår de højre renter. Klik her for at se renteoversigten hos Mybanker.dk.

Der kan være stor forskel i hvor meget man kan få i rente i de forskellige banker og sparekasser. Det er derfor en god ide at regne lidt på hvad der bedst kan betale sig. Med oversigten over bankernes renter på konti til konfirmanderne har Mybanker gjort et stort forarbejde. Så det er bare at tage et kig på Mybankers oversigt over konti og renter til konfirmanderne og se hvad der passer dig bedst.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk