Konfirmationsportalen > Konfirmationsgaver > Anderledes konfirmationsgaver

Anderledes konfirmationsgaver

Gaver til konfirmanden der har alt

Hvad giver man en der har alt? En konfirmationsgave må gerne være specielt og anderledes og en god ide er derfor at give noget der ikke er en ting men i stedet en oplevelse, en god gerning eller lignende. Vi har lavet en liste du kan bruge som inspiration til en anderledes konfirmationsgave.

En rejse

En rejse

I den dyre ende ligger en rejse - hvem vil fx ikke gerne opleve New York, Disneyland, Afrika eller måske "bare" en forlænget weekend i Paris med et smut til Euro Disney?
En oplevelse

En oplevelse

Giv en oplevelse som konfirmanden aldrig glemmer - en tur i en Ferrari, Pilot for en dag, Ridning, Flødebollekursus, Kokkekursus og MEGET mere. Find og køb fx den perfekte oplevelsesgave nettet.
Hos DuGlemmerDetAldrig.dk har de oplevelser for enhver smag og i alle prisklasser - og gavekortet kan printes med det samme.
Weekendtur i Danmark

Weekendtur i Danmark

Der er masser af muligheder for dejlige weekendsteder i Danmark, hvad med at tur med familien eller vennerne/veninderne på en kro eller slot med fx wellness, en tur til København med en tur i Tivoli, en tur til Legoland, zoologisk have - der er masser af muligheder.
Gavekort

Gavekort

Gavekort kan altid gives og de laves i alle prisniveauer, hvad med fx. biografture, tivoliture, bowlinghal, net-café osv...
Hjælpe andre

Hjælpe andre

Hvad med et mikrolån. Giv konfirmanden et mikrolån, dvs. penge der lånes ud til fattige i fx Afrika. Pengene vil blive betalt tilbage med en smule renter til konfirmanden. Denne gave kombinerer det at give penge og samtidig hjælpe fattige i ulande. Læs meget mere om mikrolån her.
Eller hvad med at "give et fadderskab, fx via et fadderskab i SOS Børnebyerne.
Et kreativt dørskilt

Et kreativt dørskilt

I en helt andet kategori er dørskilte til værelet. Hvad med et sjovt, sejt, skørt dørskilt til at pryde døren ind til værelset. Et dørskilet ses hver dag og giver derved minder om den dag man fik det - dvs. hver dag bliver man mindet om den store dag. Få inspiration til dørskilte her.

Topgaveliste drenge
Topgaveliste piger
Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk