Konfirmationsportalen > Konfirmationsfest > Underholdning til konfirmationen

Underholdning til konfirmationen

Underholdning til konfirmationen og konfirmationsfesten er altid et stort spørgsmål. Der vil selvfølgelig altid være de obligatoriske taler og sange: talen fra mor/far til konfirmanden og/eller sangen fra mor/far til konfirmanden og så konfirmandens takkesang/takketale.

Men hvad så mere, skal der være anden underholdning til konfirmationen? De fleste bedsteforældre laver også en sang og de nærmeste af forældrenes venner er oftest også klar med en sang eller et andet sjovt indslag. Men det er selvfølgelig svært at vide præcis hvor mange der laver sange eller indslag. Det er derfor altid en god ide at have en toastmaster, som kan tage sig af rækkefølgen og fordelingen, så der sker noget hele aftenen igennem… og så maden ikke bliver kold, fordi onkel Ole starter sin tale lige midt i serveringen af hovedretten 🙂

Ud over indslag fra gæsterne, er det en god ide at have noget anden underholdning i løbet af festen eller efter middagen. Det kunne være:

  • Levende musik (et band, en pianist eller lignende)
  • En professionel taleholder
  • En tryllekunstner
  • En jukebox (kan lejes til rimelige penge)
  • Et musikanlæg (med en masse cd’er)

Små børn til festen?

Er der mindre børn til festen, er det en god ide at planlægge noget der kan underholde dem. De sidder jo oftest ikke så længe ved bordet. Det kunne fx være at sørge for en masse udendørs spil som fx: petanque, stangtennis, kroket, trampolin osv.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk