Konfirmationsportalen > Konfirmationsfest > Konfirmationslokaler

Konfirmationslokaler

Konfirmation, festlokaleDet er altid en udfordring at finde ud af, hvor man skal holde en konfirmationsfest. Der er flere ting at tage i betragtning når der skal findes konfirmationslokaler:

  • Hvor mange gæster er der inviteret?
  • Vil man holde det hjemme?

Hvor langt væk hjemmefra vil man evt. holde det? Det letteste er naturligvis at holde det tæt på hjemmet. Men man bør også overveje overnatningsmuligheder til gæster, der kommer langvejs fra.

Hvor langt fra kirken er det? Afstanden fra kirken er ikke uvæsentlig. De fleste gæster er også med i kirken, og det vil derfor være naturligt, at lokalet ikke ligger alt for langt fra kirken. Hvis det er godt vejr på konfirmationsdagen, er det også rart at kunne spadsere fra kirken til festlokalet.

Det billigste er selvfølgelig at holde det hjemme, hvis man har plads, eller man kan måske låne et lokale af venner eller bekendte. Hvis man ikke har de muligheder, kan man leje et festlokale (fx det lokale forsamlingshus) eller holde festen på et hotel eller en kro. Der findes masser af muligheder for at leje festlokaler – selvfølgelig kommer det an på, hvor man bor. Men forhør dig rundt omkring i lokalmiljøet.

Vil man holde en konfirmationsfest med et historisk islæt i smukke rammer, så er det værd at overveje at holde konfirmationsfest på et slot, herregård eller et gods. Her er der gode muligheder for den perfekte konfirmationsfest.

Da alle konfirmationer holdes i foråret, bliver festlokalerne hurtigt udlejet – derfor er det vigtigt at bestille festlokalet (konfirmationslokaler) i god tid. Det samme gælder bestillingen af maden til konfirmationen, hvis man får den udefra.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk