Konfirmationsfoto

Konfirmationsfoto, konfirmand med blomstDet er meget almindelig at konfirmanden fotograferes til sin konfirmation. Enten af en i familien der er god til at fotografere eller af en professionel fotograf.

Både konfirmationsfoto og billeder fra festen kan fx laves til en bog eller kalender. Det er ret let og billigt. Fx med en fotokalender der printes specielt til lejligheden.

Hvis I skal bruge en professionel fotograf er det vigtigt at bestille denne i god tid. En god ide kan være at I er flere fra klassen der slår sig sammen og hyrer en fotograf – på den måde kan der oftest spares penge. Fotografen kan fx komme lige før eller efter kirken og tage billederne.

Da de fleste bliver konfirmeret i foråret er der næsten altid godemuligheder for at få smukke billeder taget udenfor i det danske forårslandskab. Stilen i billedet skal passe til konfirmandens egen stil. fx. om stilen i billedet skal være tjekket, sejt, sødt, romantisk osv.

Konfirmationsbilledet er både et minde fra konfirmationen men kan også bruges som motiv på takkekortet.

Konfirmationsfoto, konfirmandparHusk altid at det er konfirmanden der skal kunne lide billedet – så lad være med som forældre at finde på noget som kun I synes er en god ide. Sørg altid for at det er konfirmanden der bestemmer stilen i billedet.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk