Konfirmandkørsel

Konfirmandkørsel bliver mere og mere populært. De unge vil transporteres i seje biler, gerne ældre biler eller limousiner. De unge vil gerne have en uforglemmelig dag – og derfor også gerne transporteres i en lækker bil. Højt på ønskelisten står en tur i en limousine, en sej veteranbil eller sågar i en Hummer.

Der er mange muligheder for at booke en tur i en lækker bil – man skal dog huske at det ikke er helt gratis at blive transporteret i en limousine. En god ide kunne være at gå flere sammen om at få en tur – det vil også gøre at I får oplevelsen sammen og kan snakke om den bagefter.

Man lejer typisk en limousine (eller en anden flot bil) for en time af gangen inkl. chauffør. Priserne ligger typisk på 2.000 – 3.000 kr. for en time. En ide kunne være at blive hentet før kirken og blive kørt lidt rundt inden man sættes af ved kirken – eller man kan starte limousineturen lige efter kirken.

Der er mange steder i Danmark der tilbyder limousinekørsel og kørsel i andre lækre biler. Limousinekørsel tilbydes i de fleste større byer og oftest kommer chaufføren ud og henter en og sætter en af på et ønsket sted (fx ved kirken).

Hos BookAClassic har de biler over hele Danmark – se her >>

En ide hvis man nu bruger penge på en flot konfirmandkørsel er, at få taget sit konfirmationsfoto mens man er ude at køre eller med limousinen som baggrund.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk