Konfirmationsportalen > Konfirmationsfest > Finansiering af konfirmationen

Finansiering af konfirmationen

Pengesedler og mønterUdgifterne til en konfirmation kan godt blive store. Det handler selvfølgelig om, hvor stort festen slås op. Der er mange familier, der tager lån til konfirmationen, fordi de gerne vil give deres barn en helt fantastisk dag. Ønsker man at låne til konfirmationen, er det vigtigt at sikre sig det billigst mulige lån – der er jo ikke nogen grund til at betale for meget i renter.

Der findes mange muligheder for finansiering af konfirmationen – så mange muligheder, at de kan være svære at overskue. Man kan søge efter lånet på internettet – gør man det, kan man hurtigt få en idé om, hvilke muligheder, der er, og ansøge om lånet direkte fra nettet. Men tag også en snak med en lånerådgiver eller din bankrådgiver før du låner penge.

Få en økonomisk håndsrækning som enlig forsørger

Er du enlig forsørger og står over for dit barns konfirmation, kan der være mulighed for at få økonomisk hjælp via Statsforvaltningen. Hos Statsforvaltningen er det muligt at søge om hjælp til konfirmationen, da det hører under “særlige bidrag”. Du kan evt. også søge legater og fonde for at få tilskud den vej rundet.

Læs meget mere i vores artikel om tilskud til konfirmationen her >>

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvor meget et lån vil koste dig, så kan denne låneberegner være en god hjælp. Du kan også få flere gode råd om lån på låneberegnersiden.
Har du kun brug for et mindre lån, er et Mikrolån værd at overveje, men disse lån kan dog være ret dyre at optage, så det er en absolut sidste udvej. For at lære mere om Mikrolån, kan du besøge denne side om mikrolån.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk