Konfirmationsportalen > Konfirmationsfest > Efter Konfirmationsfesten

Efter Konfirmationsfesten

Krøllet gavepapirEfter konfirmationsfesten er det en god ide at lave noget der gør at man husker dagen bedre.

Man vil naturligvis huske sin konfirmation altid – men det er en god ide at lave fx en billedbog, en hjemmeside eller noget andet. Her kan du få ideer til hvordan du husker festen.

For at få de bedste minder fra festen, er det en god ide at planlægge hvordan man vil “huske” festen inden man holder den.

Billeder fra festen

Det er en god ide at tage masser af billeder fra konfirmationen. Både fra kirken, selve festen og den Blå Mandag. For at være sikker på at få taget billeder er det en smart ide at få sin “onkel Ole” eller en anden til at tage billeder. Dvs. giv opgaven med at tage fotos til en eller flere af gæsterne – optimalt så giv den til nogen der i forvejen godt kan lide at tage billeder.

Når billederne er taget, kan man efter den store dag, gøre masser af ting med dem, fx:

Konfirmandens scrapbog

Konfirmandens ScrapbogEn scrapbog til konfirmanden kan bruges på den store dag og i tiden op til. Du kan skriver noter fra dagen, sætte billeder ind, lave liste over gaver, gæster og meget mere… Køb den så du kan mindes konfirmationen fremover. Se mere om Konfirmandens scrapbog her >>

Fotokalender/fotobog fra festen

Lav et billedalbum fra festen – udvælg de bedste billeder, sæt dem i et album og skriv en kort kommentar til hvert billede.

En anden super ide, er at lave en “rigtig bog” eller en kalender. Det er ikke så dyrt som man tror og man kan få printet billederne i en kalender – flere steder på nettet kan man lave en fotokalender.

Hjemmeside om konfirmationen

En anden ide er at lave en hjemmeside med billeder og sangene fra festen. Du kan fx oprette en hjemmeside nemt hos 123hjemmeside. Lav en smart hjemmeside her – let og hurtigt.

Collage fra festen

Det er også den fed ide at lave en flot billedcollage. Brug billederne fra festen, klip dem til og sæt dem op på fx et stykke A3 papir. Man kan evt. sætte den i en ramme – så kan man kigge på den hver dag og mindes den store dag…

Video fra festen

Har I et videokamera i familien, så er det også en god ide at filme konfirmationen. Men HUSK – video bliver hurtig lang og kedelig – så film kun det meste sjove/spændende (fx taler og sange) og husk så at redigere det hele sammen til sidst, til en kort film som ikke er for lang – ellers får man den aaaaldrig set igen… 🙂

Takkekort

Det er tradition og god stil at sende et takkekort fra sin konfirmation. Dvs. sende en hilsen med tak for deltagelsen og gaverne til ens gæster. Læs mere om takkekort til konfirmationen her.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk