Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Viborg

Blå Mandag Viborg

Blå Mandag Viborg, byskiltBlå Mandag i Viborg er ikke kedeligt – vi har samlet en liste over ting I kan lave på Blå Mandag Viborg.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Biograftur i Viborg

Læn dig tilbage og tag en slapper på den Blå Mandag. I Viborg er der gode muligheder for at se de nyeste film i BiografCenterFotorama.
www.fotoramaviborg.dk

Bowl'n'fun

Bowling er sjovt og alle kan være med - tag i Bowl'n Fun i Viborg i løbet af jeres Blå Mandag. Her kan I spille bowling i dejlige omgivelser og spise lækker mad i restauranten. Husk at bestille tid.
www.bowlnfun.dk

Funhall i Viborg

Hos Funhall i Viborg er der masser af aktiviteter og mulig for fest. Fx Segway, funballs, kørestolsrugby, bordtennis, jagtsimulator og meget andet.
www.funhall.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk