Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Vejle

Blå Mandag Vejle

Blå Mandag Vejle, byskiltVejle er samlingspunkt for trekantsområdet. Vejle har masser af Blå Mandag aktiviteter – på denne side har vi listet et udpluk af dem.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Biograftur i Vejle!

Tag en slapper i biografen under Blå Mandag - I vejle sker det i Lido Biograferne.
www.lido.dk

Bowl'n'fun

Prøv bowling, det er sjovt og det er fedt at spille mod sine kammerater. Kombiner eventuelt bowlingen med en gang mad. Husk at booke baner til jeres Blå Mandag.
www.bowlnfun.dk

CoastZone Performance Center

Gokart, Bungee Run, Actionsti og mange andrea aktiviteter – Kom til Blå Mandag i CoastZone Performance Center. Kun 10 minutters kørsel fra Vejle ligger et actioncenter med masser af gang i til årets konfirmander.
www.coastzone.dk

Gorilla Park Vejle

Gorilla Park i Vejle er et godt alternativ til en anderledes Blå Mandag.
www.gorillapark.dk

Legeland i Vejle

Vejles Legeland byder på masser af aktiviteter for konfirmander, fx: Forhindringsbane, Små og store sumodragter, Mega Boksning/Gladiatorbane, Air Hockey, Gratis spillemaskiner, Bordfodbold.
vejle.bowlnfun.dk/aktiviteter/happies/legeland

Shopping i Vejle!

Vejle city har mere end 270 specialbutikker, varehuse, supermarkeder og spisesteder. Så en shoppingtur i Vejle City er et must på den Blå Mandag.
www.cityvejle.dk

Vandel Gokart

Er I til fart og tempo så snup en tur på banen hos Vandel Gokart. Hele klassen kan komme ud og køre - prøv fx "Le Mans" eller et "Grand Prix" og få mulighed for at komme på podiet.
vandelgokart.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk