Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Svendborg

Blå Mandag Svendborg

Blå Mandag Svendborg, byskiltBlå Mandag i Svendborg. Her har vi samlet en række steder der laver særlige Blå Mandag arrangementer.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Biograftur i Svendborg

Et pusterum på en ellers travl blå mandag er at slappe lidt af i biografens mørke. I Svendborg gøres det i Scala Svenborg, byens biograf hvor du kan se de nyeste film.
www.scala-svendborg.dk

Bowl'n'fun

Bowling er for alle og det er sjovt - tag i Bowl'n'Fun i Svendborg i løbet af jeres Blå Mandag. Her kan I spille bowling i dejlige omgivelser og spise lækker mad i restauranten. Husk at bestille tid.
www.bowlnfun.dk

Go Cart

Hos Bowl'n'Fun har de også Go Cart baner - så er I til fart og tempo så snup også en tur på go cart banen. Her er mulighed for at hele klassen kommer ud og køre - prøv fx kræfter med "Le Mans" og få mulighed for at komme på podiet - der er medaljer til vinderne og kasketter med guld-, sølv-, og bronzemedaljer på.
www.bowlnfun.dk

Gorilla Park Svendbog

Gorilla Park i Svendborg er et godt alternativ til en anderledes Blå Mandag.
www.gorillapark.dk

Shopping

Blå Mandag er lig med shopping - i Svendborg er der masser af butikker hvor der kan shoppes løs. Så tag ind til gågaden og find de gode tilbud.
www.shoppingsvendborg.dk

Wilt, Fynes største actionzone

Hold jeres blå mandag Wilt! De har Danmarks første trampolinpark, rodeotyr, bueskydningskrig og mange andre sjove aktiviteter fyldt med action.
www.wilt.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk