Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Skive

Blå Mandag Skive

Blå Mandag Skive, byskiltI Skive findes der flere muligheder for en super Blå Mandag. Blå Mandag skal være for alle og ikke mindst sjov og hyggelig – Blå Mandag i Skive byder på mange muligheder. Her er nogle af dem.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Bowl'n'fun

Det er sjovt at spille bowling og super med en dyst på Blå Mandag med vennerne. I Bowl'n'Fun kan man også få sulten stillet... Husk at booke baner til jeres Blå Mandag.
www.bowlnfun.dk

Cinema 3

En god pause på den Blå Mandag kan være at slappe af til en god film i biografen. I Skive er der gode muligheder for at se de nyeste film i Cinema 3.
www.cinema3.dk

Skive Badeland

Fulad fart på i Skive Badeland - tag en dukkert på den Blå Mandag i Skive Badeland.
www.skive-badeland.dk

Skive GoKart & Paintball

Skive GoKart & Paintball tilbyder en Blå Mandag pakke med fx Gokart (Le Man) samt sumobrydning, humanfootball, bungeebasket og gladiator.
www.skivegokart.dk/blaa-mandag

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk