Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Odense

Blå Mandag Odense

Blå Mandag Odense, byskiltOdense er Fyns samlingspunkt for Blå Mandag. Odense har masser af aktiviteter – på denne side har vi listet et udpluk af dem.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Bio City Odense

Tid til afslapning efter en hård Blå Mandag? I Odense har du muligheden for at få et par timers ro hvis du går i biografen - find de nyeste og bedste film i Bio City Odense.
www.kino.dk

Bowl'n'fun

Bowling er et populært spil som alle kan være med til. Odense har flere gode bowlingsteder fx Bowl'n'Fun. Få en sjov oplevelse med en bowlingturnering på jeres Blå Mandag.
www.bowlnfun.dk

Cinemaxx

Tid til afslapning efter en hård Blå Mandag? I Odense har du muligheden for at få et par timers ro hvis du går i biografen - find de nyeste og bedste film i CinemaxX i Rosengårdscenteret.
www.cinemaxx.dk

City Bowling

Bowling er et populært spil som alle kan være med til. Odense har flere gode bowlingsteder, fx City Bowling. Få en sjov oplevelse med en bowlingturnering på jeres Blå Mandag.
www.citybowling.dk

Funky Monkey Park i Odense

Hold den fedeste Blå Mandag i 15 meters højde. Oplev suset fra den lange svævebane. Slut dagen af med en sodavand i cafeen.
www.funkymonkeypark.dk

Kør gokart med dine venner

Få fart ind i jeres Blå Mandag. I Odense Gokart hal er muligheden for fart og spænding. I kan køre Grand Prix, Le Mans eller Formel 1 - de har det hele. Odense Gokart hal tilbyder også mulighed for spisning.
www.gokart-hal.dk

Lasergame, mega bordfodbold, Sumobrydning og Bungee Challenge

Der er masser af sjov hos Odense Paintball - prøv fx lasergame hvor du kan "skyde" vennerne eller spil mega bordfodbold. Sumobrydning eller Bungee Challenge er også super sjovt at dyste i.
www.odensepaintballoglasergame.dk

Mountainbike-event

Prøv noget virkelig sjovt på din Blå Mandag. Kør mountainbike med www.lejMTB.dk. Vi er placeret ved Odense, men kommer overalt på Fyn!
www.lejMTB.dk

Odense Bowlinghal

Bowling er et populært spil som alle kan være med til. Odense har flere gode bowlingsteder fx Odense Bowlinghal. Få en sjov oplevelse med en bowlingturnering på jeres Blå Mandag.
www.odensebowlinghal.dk

Odense lydstudie - indspil en sang

Odense lydstudie tilbyder alle konfirmandklasser en oplevelse uden lige, i rigtigt lydstudie. Indspil fede musiknumre og lav evt. også en fed musikvideo, som kan gemmes til evigt minde fra en stor dag i ens liv.
www.odenselydstudie.dk

Odense Zoo

Tag i Odense Zoo på jeres Blå Mandag og få en anderledes oplevelse - I kan naturligvis se en masse dyr og gå på oplevelse på engen. En tur i zoo er en god måde at stresse af på og bare gå og hygge med sine venner. Der er også mulighed for at se forskellige dyr blive fodret - specielt sjovt er det at se søløver, chimpanse og løver blive fodret.
www.odensezoo.dk

Segway hvor I vil!

Segway med vennerne. Segway i Ansgar Anlæg eller på plænen ved Fruens Bøge med masser af gang i den – alle kan lære at køre Segway. Segway Langeland møder jer der hvor det passer ind i dagens program. I får en super fed og sjov Blå Mandags oplevelse.
www.segwaylangeland.dk

Shopping i Odense city

I Odense er der masser af muligheder for shopping - i Odense city findes alle slags butikker, så her finder du helt sikkert noget der frister. Der er også rigtig gode muligheder for shopping i Rosengårdscenteret - her er også butikker og spisesteder der kan opfylde en hver konfirmands ønsker.
www.city-odense.dk

Sushi til jeres Blå Mandag?

Bar'Sushi har sammensat en superlækker sushi-menu til den særlige dag - tjek deres lækre menuer på deres hjemmeside.
www.barsushi.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

One thought on “Blå Mandag Odense

  1. Pingback: Blå Mandag Odense | Pearltrees

Comments are closed.

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk