Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Nykøbing F.

Blå Mandag Nykøbing F.

Blå Mandag Nykøbing F, byskiltI Nykøbing F. findes der mange muligheder for en sjov Blå Mandag – her er nogle af tilbudene. Blå Mandag er en sjov og hyggelig dag for alle – så vælg de aktiviteter som alle synes er sjove.

Biograf i Nykøbing F.

En pause på den Blå Mandag kan være at slappe af til en god film i biografen. I Nykøbing F. er der gode muligheder for at se de nyeste film i Scala Bio.
www.scalabio-nykobing.dk

Bowling i Nykøbing F.

Bowling er sjovt og for alle. Tag i Super Bowling i Nykøbing F. og få en sjov oplevelse med dine kammerater. Husk at bestille tid.
www.superbowling.dk

Marielyst Gokart & Paintball Center

I Marielyst kan I får styret jeres action lyst. Her er der mulighed for go cart. Brug en halv Blå Mandag på Marielyst Gokart & Paintball Center, det vil I ikke fortryde. Men husk at bestille tid og at I skal have en voksen eller værge med.
www.gokart.dk

SydhavsEvents byder på Blå Mandag

Få masser af action hos SydhavsEvents - sumodragter, gladiator kamp, bungee basket og meget mere. Centralt i Nykøbing F.
www.sydhavsevents.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk