Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Kolding

Blå Mandag Kolding

Blå Mandag Kolding, byskiltDer er en masse muligheder for at holde en god Blå Mandag i Kolding. Her har vi samlet en række steder der laver særlige Blå Mandag arrangementer.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

BioCenter Kolding

Et godt afbræk på en ellers travl blå mandag kan være at slappe lidt af i biografens mørke. I Kolding er der gode muligheder for at se de nyeste film i BioCenter Kolding.
www.biocenter.dk

Bowl'n'fun

Bowling er sjovt og alle kan være med - tag i Bowl'n'Fun i Kolding i løbet af jeres Blå Mandag. Her kan I spille bowling i dejlige omgivelser og spise lækker mad i restauranten. Husk at bestille tid.
www.bowlnfun.dk

Fodboldgolf

Kolding Fodboldgolf vil gerne invitere til Blå Mandag, hvor I vil få en sjov dag med alle jeres kammerater. Find os på Facebook.
www.koldingfodboldgolf.dk

Kolding Storcenter

Ingen blå mandag uden shopping - i Kolding Storcenter er der rig mulighed for at shoppe. Med mere end 115 specialbutikker er der noget for en hver smag - desuden er der også rig mulighed for at få stillet sulten.
www.koldingstorcenter.dk

LegoLand

Der er kun ca 35 km fra Kolding til LegoLand i Billund - en anderledes blå mandag kunne være at arrangere en fælles tur til LegoLand. Her er masser af aktiviteter for alle.
www.legoland.dk

Slotssøbadet

Slotssøbadet i Kolding holder blå mandag for alle interesserede konfirmander. Arrangementet indeholder bl.a. konkurrencer, svømning og leg i SlotssøBadets svømmehal og mulighed for udflugt til shoppingcenter mm.
ssbad.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk