Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag København

Blå Mandag København

Blå Mandag København, byskiltDanmarks hovedstad – nok det sted med flest muligheder for en Blå Mandag. Her på siden har vi listet et udpluk af dem.

Blå Mandag i Kongelunden, Europas største Paintball-, Laser- & Aktivitetscenter

Blå Mandag i Kongelunden, Europas største Paintball-, Laser- & Aktivitetscenter

Prøv vores Lasergames på vores 7 berømte Paintballbaner. Prøv også Rodeotyr, Human Football, Sumobrydning, Bueskydning & Gladiatorkamp. Priser fra kr. 250,- per person. Se billeder og udtalelser fra forældre og konfirmander på vores side.
Se mere på: kongelunden.dk/pakker/blaa-mandag
Tivoli

Tivoli

I Tivoli får du adgang til nogle af de vildeste og sjoveste forlystelser i Danmark som fx Vertigo og Dæmonen.
Se mere på: www.tivoli.dk

Adventure Park

Masser af aktiviter på Adventure Park, fx: lasergame, Sumo brydning, Mega boksning og meget andet.
www.actioncenter.dk

Bakken

Bakken er også super til en Blå Mandag - der er masser af shov og spænding opå Bakken. Her er fx rutsjebane, hurlumhejhus, TårnGyset, radiobiler og meget meget mere.
www.bakken.dk

Big Bowl

Få en god fælles oplevelse med bowling. I København er der mange steder at bowle. Bl.a. Big Bowl i Valby. Få en sjov oplevelse med en bowlingturnering på jeres Blå Mandag.
www.bigbowl.dk

Blå Mandag for enhver smag

I DGI-byen er der mange muligheder for en sjov og festlig Blå Mandag.
www.dgi-byen.dk/blaamandag

Blå mandag hos SuperEvent - Sjove events

Der er masser af muligheder og action på en Blå Mandag med SuperEvent.
www.superevent.dk

Blå Mandag i 50 meters højde!! 10 min. fra Rådhuspladsen

Prøv verdens højeste High Roping bane eller 2 vandvittige Rangerudfordringer. 2 timer hos Urban Ranger Camp som vil teste jeres højdeskræk og få adrenalinen til at pumpe! Kun 295,- pr/person.
www.urbanrangercamp.dk

Cinemaxx

Film skal ses i biografen - og hvor ikke ligge et pusterum ind i jeres Blå Mandag? Gør det fx ved at gå en tur i biografen i løbet af dagen. Cinemaxx på Fisketorvet er et godt bud.
www.cinemaxx.dk

Copenhagen Air Experience

Copenhagen Air Experience er en oplagt Blå Mandag aktivitet. Flyv på en luftstrøm inde i en vindtunnel og får følelsen af at springe faldskærm. Det er super fedt!
airexperience.dk

Det fedeste lasergame over hele landet til din blå mandag

Skal din klasse prøve at spille et par timers lasergame til jeres blå mandag? Lazer Town tilbyder en verden af lys, røg og høj musik. Masser af adrenalin og forhindringer.
www.laser-town.dk

Empire Bio

Film skal ses i biografen - og hvor ikke ligge et pusterum ind i jeres Blå Mandag? Gør det fx ved at gå en tur i biografen i løbet af dagen. Empire Bio er et godt bud.
www.empirebio.dk

Escape Room by Midgaard Event

Opklar det spændende da Vinci mysterium med vennerne. Løs gåder og afslør hemmeligheder og find den hellige gral inden der er gået 60 minutter. Der er plads til grupper a 3-36 personer.
www.escaperoom.dk

Flyv helikopter på din Blå mandag

Flyv helikopter på din Blå mandag. Special tilbud på flyvning ved grupper - Dagen kan kombineres med sejlads/aktiviteter/frokost på Middelgrundsfortet.
www.danishfly.dk

Få action i København

Skal I holde blå mandag i København, har vi de perfekte omgivelser. Vi kan bla. tilbyde Lasergame, Demolition, Laser Kino, Sumobrydning og meget mere.
extremepaintball.dk

Imperial

Film skal ses i biografen - og hvor ikke ligge et pusterum ind i jeres Blå Mandag? Gør det fx ved at gå en tur i biografen i løbet af dagen. Imperial midt i København er et godt bud.
www.kino.dk

Kongelunden - Europas største Paintball-, Laser- & Aktivitetscenter

Prøv vores Lasergames på vores 7 berømte Paintballbaner. Prøv også Rodeotyr, Human Football, Sumobrydning, Bueskydning & Gladiatorkamp. Priser fra kr. 250,- per person. Se billeder og udtalelser fra forældre og konfirmander på vores side.
kongelunden.dk/pakker/blaa-mandag

Laserskydning - det er også sjov

Hvis I gerne vil have lidt aktion på jeres Blå Mandag, så er laserskydning sagen - det handler om at arbejde som et team og bekæmpe 'fjenden' i fællesskab. I København kan man bl.a. prøve laserskydning i Copenhagen Paintball Arena.
www.paintballarena.dk

Minigolf og bowling

Indendørs minigolf- og bowlingcenter i Herlev.
www.funcitysport.dk

Palads

Film skal ses i biografen - og hvor ikke ligge et pusterum ind i jeres Blå Mandag? Gør det fx ved at gå en tur i biografen i løbet af dagen. Palads midt i København er et godt bud.
www.kino.dk

Power Racing på Østerbro

Elektriske gokarts lyder måske ikke super fedt, men I tager fejl. Oplev fart, acceleration og et kæmpe smil på læben! Power Racing er et nyt og lækkert kartcenter på Østerbro, hvor alle kan være med. Ingen benzin lugt i tøjet eller beskidte finger bagefter – en ren og miljørigtig fornøjelse.
www.power-racing.dk

Prøv et Escape Room på din Blå Mandag

Sammen med dine venner lukker vi dig inde i et rum til bristepunktet af koder, opgaver og mystik. I får 60 minutter til at finde nøgler og finde opgaver - for ellers er det game over.
www.keyhunt.dk

Rundetårn

Se det hele lidt fra oven på jeres Blå Mandag. Når I alligevel går rundt på strøget, så slå et smut forbi Rundetårn - det giver overblik :-).
www.rundetaarn.dk

Shopping i Fields

Shopping i København er en fornøjelse. Der er mange steder at shoppe - enten de store steder hvor der er mange butikker samlet eller i de små sidegader til Strøget hvor der findes masser af spændende butikker. Et godt shoppingsted er Fields i Ørestaden.
www.fields.dk

Shopping på Fisketorvet

Shopping i København er en fornøjelse. Der er mange steder at shoppe - enten de store steder hvor der er mange butikker samlet eller i de små sidegader til Strøget hvor der findes masser af spændende butikker. Et godt shoppingsted er på Fisketorvet.
www.fisketorvet.dk

StoreKugler - masser af sjov

Storekugler.dk har mange års erfaring med Blå mandag og har et hav af aktiviteter fx bumper balls, fodbolddart og meget mere. De opererer i hele landet og har udlejning i hele landet.
www.storekugler.dk

SUPsurf

Giv den fuld gas på din blå mandag med Supsurf.dk som afholder events i SUPsurf "stand up paddle surf", Cable wakeboard og Kitesurfing.
www.SUPsurf.dk

SUPsurfpolo!

Prøv den nyeste vandsport som er en blanding af SUPsurf, basket og kajakpolo. Alle kan deltage uanset niveau,SUPsurfpolo.dk sørger for alt udstyr.
www.SUPsurfpolo.dk

Zoo

Danmarks mest kende zoo ligger på Frederiksberg. Københavns Zoo har altid masser af aktiviteter fx fodring og træning af søløver, sæler, kameler, chimpanser osv. Man kan også se fremvisning af rovfugle på Zooarenaen. På en Blå Mandag kan det være rart med en stille aktivitet mellem de andre mere hektiske som fx en tur i Dæmonen kan være :-).
www.zoo.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk