Konfirmationsportalen > Blå mandag > Blå Mandag Hjørring

Blå Mandag Hjørring

Blå Mandag Hjørring, byskiltI Hjørring findes der flere muligheder for en sjov Blå Mandag. Blå Mandag skal være for alle og ikke mindst sjov og hyggelig – så vælg de aktiviteter som alle synes er sjove.

Blue Monday i Aarhus

Blue Monday i Aarhus

Med dit 8000BlueMonday-kort får du adgang til alt det sjove på din Blå Mandag i Aarhus. Bl.a. adgang til Tivoli Friheden, gratis Sæsonkort, lækker lunch, biograftur, VIP-rabatter og meget mere...

Se mere på: www.8000bluemonday.dk

Action House

Hos Action House i Løkken kan du både spise og få en masse action. De tilbyder bl.a. Bowling, Laser 3D og Go-kart kombineret med spisning.
www.actionhouse.dk

Biocenter Hjørring

I Hjørring er det let at slappe af til en god film i biografen. I Hjørring er der gode muligheder for at se de nyeste film i Biocenter Hjørring.
www.hjbio.dk

Hjørring Bowlig og Gocart Center

I Hjørring Bowlig og Gocart Center kan I får styret jeres action lyst. Der er både mulighed for gocart og bowling. Desuden er der også mulighed for at spise i den restaurant der er tilknyttet. Husk at bestille tid!
www.bowlogspis.dk

Shopping

Der skal shoppes på Blå Mandag - i Hjørring er der mulighed for det i byens gågader og i Butikscenteret Metropol.
www.butikscentretmetropol.dk

Vil du på Blå Mandag listen?

Har du en aktivitet som du vil have med på Blå Mandag siderne, så kontakt os! Vi optager aktiviteter gratis og du har mulighed for at få fremhævet aktiviteten mod betaling. Klik her for at kontakte os...

Konfirmationsportalen
Share This
Den ultimative
konfirmationsgave?

Giv en oplevelse!
- Vælg, Betal, Print!
Find de fede oplevelser her!
× Luk